Foto ⟩ "Dod pieci!" saziedoti jau 176 268 eiro (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dons un Linda Samsonova
Dons un Linda Samsonova Foto: Daniels Joffe

Aizvadīta sabiedrisko mediju labdarības maratona "Dod pieci!" piektā diennakts, un zināms, ka līdz 22. decembra plkst. 18.00 saziedoti 176 268 eiro. Visi labdarības maratonā iegūtie līdzekļi tiks novirzīti līdzcilvēku atbalstam ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem.

Vecrīgā, Doma laukumā, izbūvētajā stikla studijā uz 154 stundām ieslēgti Latvijas Radio 5 - Pieci.lv dīdžeji – Magnuss Eriņš, Linda Samsonova un Elīna Baltskara, lai sešarpus diennakšu garumā tiešraidē atskaņotu tikai par ziedojumiem izvēlētas dziesmas.

Pēdējās diennakts laikā stikla studijā uzstājušies pianists Andrejs Osokins, grupa "Rīgas modes", dziedātājas Alise Joste, Katrīna Gupalo, dziedātājs Dons, reperi rolands če, Kurts un daudzi citi mākslinieki.

Katru dienu labdarības maratonā ar saviem personīgās pieredzes stāstiem dalās arī cilvēki, kuri paši ikdienā sadzīvo ar funkcionāliem traucējumiem, un ziedotāji.

Ziedošanas iespējas

Ikviens var ziedot līdzekļus "Dod pieci!" apmaiņā pret mīļākās dziesmas atskaņošanu Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ēterā. Labdarības maratona radio skanēs tikai par ziedojumiem izvēlētās dziesmas. Ziedojumus, sākot no 5 eiro, var veikt mājaslapā www.dodpieci.lv.

Skaidras un bezskaidras naudas ziedojumus var veikt arī labdarības maratona "Dod pieci!" stikla studijā Vecrīgā, Doma laukumā. Ziedojot klātienē, maratona organizatori lūdz ievērot drošības ierobežojumus un 2 metru distanci.

Tāpat skaidras un bezskaidras naudas ziedojumi tiek pieņemti arī "Circle K" degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

Sabiedrisko mediju labdarības maratona ietvaros sākušās arī labdarības izsoles, kurās tiek piedāvātas unikālas lietas, kas pieder Latvijā un pasaulē zināmiem cilvēkiem, kā arī dažādi piedzīvojumi un notikumi. Sekot līdzi aktuālajām labdarības izsolēm var www.izsole.dodpieci.lv

Kā katru gadu – visi ziedojumi 100% apmērā tiek novirzīti labdarības mērķim caur ilggadējo ziedojumu partneri Ziedot.lv. Šogad palīdzības pieteikumu apkopošanā un atbalsta piešķiršanā cilvēkiem ar redzes, dzirdes vai kustību traucējumiem iesaistas invalīdu un viņu draugu apvienība “Apeirons” – nevalstiskā organizācija, kas jau gandrīz 25 gadus diendienā iestājas par vides pieejamības jautājumiem.

Foto: Turpinās labdarības maratons "Dod pieci!".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu