Ķekavā aiztur šoferi krietnā reibumā, kad tas uz skolu atbraucis pakaļ dēlam (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdienas, 15.decembra agrā pēcpusdienā par nepārdomātu rīcību, pie stūres sēžoties reibumā, ar savām tiesībām samaksāja kāds BMW vadītājs Ķekavā.

Pirmssvētku nedēļas trešdienā Reģionālās pašvaldības policijas darbinieku palīdzību lūdza kāds šoferis, kurš bija sastapies ar kādu apkārtējiem bīstamu automobilistu.

Policisti no vīrieša saņēma informāciju, ka kāds BMW X6 vadītājs uz autoceļa A7 brauc nedroši un neadekvāti, lai gan tobrīd uz šosejas, kā parasti, bija ļoti intensīva satiksme. Jau vēlāk vārdā nenosauktais autovadītājs pamanīja, ka iepriekš manītais BMW ir apstājies pie vidusskolas ēkas un pieņēma, ka tā vadītājs ir vai nu saguris, vai arī viņam ir kādas veselības problēmas, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Kārtības sargi pēc informācijas saņemšanas steidzās uz vidusskolu, kur pamanīja apraksta  atbilstošo, balto BMW, kad tas jau izbrauca no skolas stāvlaukuma. Apturot auto un aprunājoties ar vadītāju policisti gan konstatēja, ka par iemeslu dīvainajiem manevriem uz ceļa bijis alkohols. Veicot alkohola pārbaudi, konstatēts, ka alkohola bijis daudz, jo šoferim fiksēts 2,5 promiļu reibums.

Vīrieša atbildību pastiprina ne tikai tas, ka viņš lietoja alkoholu un sēdās pie stūres, bet arī tas, ka pirms tam viņš brauca pakaļ savam nepilngadīgajam bērnam. Par to tiks uzsākti divi procesi – viens saistībā ar atbildību par braukšanu stiprā reibumā, bet otrs par to, ka viņš pieļāvis sava bērna apdraudējumu.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu