Citroën prezentē rotaļīgu, pavisam neliela izmēra bagija konceptu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Citroen My Ami Buggy Concept
Citroen My Ami Buggy Concept Foto: Citroen

Citroën atklājis pasaulei jaunu konceptauto My Ami Buggy – rotaļīga izskata automobili, ko katrs bērns vecumā no 14 līdz pat 77 gadiem vēlētos iekļaut savā gaidītāko Ziemassvētku dāvanu sarakstā. Citroën My Ami Buggy Concept atspoguļo mikromobiļa Ami vīziju par brīvā laika pavadīšanu un atpūtu, ļaujot braucējiem izbaudīt priekpilnas ekskursijas pilnībā elektriskā piedzīvojumu meklētāja stila transportlīdzeklī.

Ami ir praktiska un pilnībā elektriska personīgās mobilitātes alternatīva lietošanai nelielos attālumos un ir veltīta 21. gadsimta jauniešiem, jo šo automašīnu drīkst vadīt jau no 16 gadu vecuma.

Tā ir alternatīva tādiem mikromobilitātes rīkiem kā motorolleriem, velosipēdiem, mopēdiem un arī sabiedriskajam transportam. Tā ir alternatīva, kas nemaksā daudz, turklāt tagad Ami ideja attīstās tālāk: My Ami Buggy Concept ir normatīviem un standartiem nepiesaistīts stils, taču tas arī nav atrauts no reālās dzīves. Konceptauto ir gan jautrs, gan funkcionāls, estētisks un ergonomisks, praktisks un videi draudzīgs, un veicina mikromobilitāti brīvā laika brīžos.

Transportlīdzeklis atpūtai ar stilu

Citroën izstrādātāju komandas radīja brīvībā palaisto Ami visiem tiem, kuri meklē elektrisku, viegli lietojamu transportlīdzekli ar spēcīgu personību un neticamu raksturu. My Ami Buggy Concept ir atpūtas transportlīdzeklis nedēļas nogalēm, brīvdienām pie jūras vai laukos. Tas lietotāju simpātijas iekaros ar savu praktiskumu.

Citroen My Ami Buggy Concept
Citroen My Ami Buggy Concept Foto: Citroen

My Ami Buggy Concept ir automobilis ar elektrisko piedziņu, kas ļauj tam pārvietoties bez trokšņa un emisijām. Tam nav durvju, bet ir panorāmas jumts, tāpēc prieku no elektriskās braukšanas var gūt, nepastarpināti esot vidē un gaismā.

Droši stāvot uz riteņiem ar rupju protektoru, konceptauto izstaro apņēmības pilna piedzīvojumu meklētāja raksturu, ko gan priekšā, gan aizmugurē izceļ atdurstieņi, riteņu rumbu vāciņi un priekšējo lukturu režģi, bamperi un priekšējais virsbūves panelis ar Citroën emblēmu centrā. Sānos siluetu spēcina pārveidoti spārnu paplatinājumi un cauruļveida aizsargi gar durvju apakšējo malu.

Jumta bagāžnieks ar rezerves riteni pasvītro konceptautomobiļa piedzīvojumu garu. Visus šos dekoratīvos elementus vieno identisks melnās krāsas tonis. LED gaismas josla gar jumta priekšējo malu automobilim piešķir piedzīvojumu meklētāja izskatu un dod iespēju droši doties pretī nakts vai miglas izaicinājumiem.

Durvju konceptuālajam My Ami Buggy nav. Tās izņemtas un aizstātas ar caurspīdīgu, ūdensnecaurlaidīgu audumu, ar kuru nelabvēlīgos apstākļos pasažieru telpu ātri var noslēgt līdzīgi kā vēsturiskajā piedzīvojumu modelī Citroën Mehari. Auduma durvju paneļi ir piestiprināmi ar rāvējslēdzējiem un tiem ir augsti atvērumi, kas atgādina parasto transportlīdzekļu stiklotās durvis. Atbilstošos apstākļos praktiskos aizkarus var noņemt, sarullēt un uzglabāt aiz sēdekļiem speciālos uzglabāšanas maisos.

Platās bezceļu riepas, kas uzmontētas uz diskiem matētā zelta krāsā, nodrošina labu saķeri ar ceļu un paaugstinātu stabilitāti uz visa veida virsmām.

Funkcionāls un komfortabls interjers

My Ami Buggy Concept ir jauni Advanced Comfort® sēdekļu spilveni, kuru putu slāņa biezums ir palielināts no 35 mm, kā tas ir Ami, līdz 70 milimetriem. Papildinot sēdekļus ar atmiņas putām, tie kļuvuši viegli un mīksti, turklāt tos var ērti noņemt no rāmja, nomainīt vai izmazgāt.

Katrai mantu uzglabāšanas vietai pasažieru nodalījumā ir sava funkcija, taču to var izņemt un izmantot piknikā vai paņemt līdzi pārgājienā. Sīklietu groziņi, kas atrodas uz priekšējā paneļa un jau tagad tiek piedāvāti kā papildu piederums modelī My Ami, ir īpaši pielāgoti My Ami Buggy Concept garam. Virs groziņiem ir metāla stienis matēta zelta krāsā, kura uzdevums ir novērst priekšmetu kustēšanos.

Citroen My Ami Buggy Concept
Citroen My Ami Buggy Concept Foto: Citroen

Kopā ar bagiju ir izstrādāts īpašs bagāžas piederumu klāsts, kas lieliski der nišās konceptautomobiļa interjerā. Arī durvju rāmī sēdekļu augstumā ir iebūvēta mantu novietne.

Tajā var ievietot jebkāda veida priekšmetus vai lielu noņemamu somu, kas īpaši paredzēta glabāšanai šajā vietā un kuru var atvērt no iekšpuses.

Savukārt elektromobiļa uzlādes kabelis ir ievietots speciālā turētājā pasažiera durvju rāmī roktura formā.

Pievilcīgi un funkcionāli piederumi

My Ami Buggy Concept piederumi ir vairāk nekā dizaineru vingrināšanās ar stilu. Tiem jānodrošina konkrētu funkciju. Dizaineri iztēlojās sevi par visu veidu brīvā laika aktivitāšu cienītājiem, lai izdomātu funkcionālus priekšmetus, kuri ekskursijas ar My Ami Buggy Concept padarītu gan priekpilnas, gan praktiskas.

Interjera dizains tika radīts, lai būtu informatīvs un mašīnas piederumu lietošanu padarītu intuitīvu. Piemēram, savelkamais gredzens, kas paredzēts priekšmetu noturēšanai, tiks lietots bieži un tā funkcija ir viegli saprotama. Gredzena dizains skaidri norāda, kā tas funkcionē. Tā kā daudzu piederumu stiprinājumi ir izstrādāti pēc viena principa, tos My Ami Buggy Concept interjerā var ērti mainīt vietām līdzīgi kā konstruktora klucīšus.

Tas attiecas, piemēram, uz turētāju kameras piestiprināšanai. Tas ir obligāts piederums, lai iemūžinātu svarīgākos mirkļus un uzreiz dalītos ar jūsu ceļojuma spilgtākajiem notikumiem vai ainavām, gar kurām braucat. Turētājam ir universāla skrūve, kas ļauj tajā nostiprināt visdažādāko veidu ierīces. Izmantojot korpusā iebūvētu mehānismu, to var noņemt un nostiprināt uz kāda no četriem enkurpunktiem, kas atrodas uz vadītāja un pasažiera durvju vertikālajiem rāmjiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu