Kā aizvadīsi šo gadu? Horoskops katrai zīmei!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 27.12., 2021. līdz 2. 01.2022.

AUNS

Darbā viss ies no rokas un varbūt pat izdarīsi vairāk, nekā iepriekš plānots. Tomēr attiecībā uz klimatu darba vidē radīsies dažas pārdomas. Kādam nebūs pa prātam vadība, kāds domās, ka atalgojumam vajadzētu būt lielākam... Ja ir šādas noskaņas, tad vajadzētu ielūkoties darba piedāvājumu portālos. Varbūt acīs iekrīt kāds sludinājums, ko sen esi vēlējies. Gadumijas svētkos gribēsies krāšņu salūtu un ballīti līdz rītam. Šampanieša paukšķus ārā zem naksnīgajām debesīm. Esi uzmanīgs – lūko, ko atļauts darīt klātienē, bet ko tikpat labi var saorganizēt ar draugiem tiešsaistē.

VĒRSIS

Viena traka darba nedēļa! Ja citkārt pirms svētkiem mierīgi laisks periods, kad kolēģi un darījumu partneri sveic cits citu, sūta atklātnītes, aizved dāvanas, tad tagad pavisam citādāk. Sveicienus saņemsi, bet nebūs laika pat kārtīgi „paldies” pateikt, jo darbu gūzma veļas kā sniega lavīna no kalna. Ko darīt tūlīt? Ko atlikt uz nākamo gadu? Kad pienāks gadumijas brīvdienas, būsi pārsteigts: tiešām? Tiešām ir trīs brīvas dienas, lai atvilktu elpu!? Svinēšana un ballēšanās nebūs prātā. Ģimenes svētku galds uzklāts, bet... eh!, jāizēd tā tradicionālā bļodiņa pelēko zirņu, lai nākamgad asaru nav, un... pie miera. Atlikušajās brīvdienās arī rāmi atpūties, noskaties kādu filmu, palasi grāmatu.

DVĪŅI

Gads bijis trauksmains un ražīgs, un pēdējā nedēļā gribās tā – „pa mierīgo”. Ja esi čakli strādājis un neesi atstājis darbus uz pēdējo brīdi, tad tā arī būs. Izdarīsi to, kas jādara tagad, saplānosi to, kas

jādara pēc gadumijas un vari doties brīvsolī. Ja darbi atstāti uz pēdējo brīdi, tad gan vairāk trauksmes un stresa. Bet svētku brīvdienās tāpat ir pelnītas. Būtu jauki sazināties vai apciemot radiņus, arī tos, kas tālākās Latvijas malās. Ja svešatnē – tad vecgada vakarā tiešsaistē arī sirsnīga kopā būšana. Pērējās brīvdienas piemērotas kustīgām aktivitātēm: izbraucienam pie dabas, pastaigai gar jūru vai krosiņam vietējā parkā.

VĒZIS

Viss slikti!? Vēzis pukosies, ka šonedēļ vēl tik daudz paveicams darbā vai biznesā. Kaut gan, ja tā objektīvi paskatās – tas vezums uz priekšu kustās, un, ko nevar paspēt tagad, to var atlikt arī uz vēlāku laiku. Noskaņojums tāds, ka gribās ātrāk brīvdienas, gribās būt kopā ar saviem mīļajiem. Jauno gadu ar prieku sagaidīsi vistuvāko cilvēku lokā. Sveču gaismiņas, sirsnīgi novēlējumi un cerības uz veiksmi, saticību un visu to labāko. Ar draugiem sazinies tiešsaistē. Katrs savās mājās pusnaktī var izšaut šampanieti, attālināti apsveikt un izteikt novēlējumus. Nedēļas nogalē sirsnīga atmosfēra ģimenē, sarunas un nākotnes plāni.

LAUVA

Tev patīk, ja ar glanci un vērienu – patiess prieks saņemt pirmssvētku sveicienus no kolēģiem vai darījumu partneriem. Arī pats būsi padomājis par apsveikumiem. Tāda sirsnīga „apsveicināšanās” dod gūzmu pozitīvu emociju. Pirms svētkiem gan vēl daudz darāmā un raitāk veiksies, ja strādāsi komandā. Var gadīties, ka uzrodas jauni sadarbības partneri, vai nāk kāds vilinošs karjeras piedāvājums. Jāapdomā un jāievāc informācija. Visu ko jau var apsolīt, bet kā pēc tam ar pildīšanu? Jaungadā sirds ilgosies pēc šampanieša dzirkstīm, serpentīna skruļļiem un konfeti lietus. Šogad – mazliet pieklusinātāk, bet kaut ko no tā visa vari realizēt, ar draugiem sazinoties attālināti.

JAUNAVA

Kāds dzīvo savā nodabā, laiskojas un priecājas par vairākām brīvdienām... Bet tā noteikti nav Jaunava. Būsi noskaņots darīt visu pēc plāna – kā iecerēts. Un sasniegt mērķus, kas nosprausti un jāsasniedz. Darbs vai bizness pirmajā vietā un arī īsākā darba nedēļā darāmais jāizdara. Turklāt ir iespējas izcelties ar idejām un konsekvenci lēmumu pieņemšanā un gūt atzinību. Kādam varbūt prēmija gada nogalē, bet kādam vilinošs darba piedāvājums. Ja iespējams, gadumijā kaut kur aizbrauc. Ja ne – tad svini klusi un mierīgi kopā ar pašiem tuvākajiem. Brīvajiem ļaudīm dzīvē var uzdzirkstīt jaungada brīnums – pēkšņas simpātijas un jūtas, kas ikdienību sagriež virpulī.

SVARI

Ar darbiem pārāk neiespringsti, jo pirms gadumijas diez vai izdosies paveikt ko būtisku. Palēnām, pamazām izdari pašu nepieciešamāko un saplāno, kas darāms pēc jaunā gada. Par lietišķām tēmām svarīgāka privātā dzīve. Būsi noskaņots mājās veikt pārkārtojumus, nomainīt interjeru, izgreznot telpas, lai ir svētku noskaņa. Sirdi sildīs mīlestība un brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos – jaungada brīnums kā neticami burvīgā pasakā. Svētkos esi kopā ar tuviem cilvēkiem, bet pārējās brīvdienās izbaudi kādu iedvesmojošu kultūras pasākumu. Ja ne klātienē, tad internetā. Labs koncerts, filma vai šovs uzlādēs ar pozitīvām emocijām.

SKORPIONS

Darbi stājas rindā, un Skorpionam jāplāno, jāshēmo, jāmenedžē procesi, lai viss notiek raiti. Kādam varbūt „jāpabiksta” darījumu partneri, lai vienošanās tiek pildītas noliktajos termiņos. Kāda gatavošanās svētkiem, ja tik daudz darāmā! Ģimenes locekļi gan var nebūt ar tevi vienisprātis, jo gribas taču pabūt kopā, pasvinēt... Saimnieciskos pienākumus tad deleģē tiem radiņiem, kas brīvāki, bet pēc tam pats arī piedalies. Jo vēlēsies, lai arī mājā perfekti. Varbūt pat apsiesi priekšautu un izcepsi tradicionālās svētku

piparkūkas. Bet tikpat jauka noskaņa būs, ja dosies nelielā gadumijas brīvdienu ceļojumā.

STRĒLNIEKS

Vecā gada pēdējā nedēļā traks skrējiens. Pēkšņi var atklāties, ka svarīgi darbi aizkavējušies vai par tiem kolēģi vai darījumu partneri pavisam piemirsuši. Kurš mēģinās glābt situāciju? Protams, Strēlnieks, jo kad viņš nāk ar savu enerģiju un optimismu, tad viss notiek un pasaule sadodas rokās, lai palīdzētu. Pēc tādas trakas darba nedēļas jutīsies nopelnījis atpūtu un kaudzi dāvanu zem eglītes. Kolēģi un tuvie cilvēki sveiks, taču vari arī pats sevi palutināt ar kādu pirkumu, pasākumu vai izbraucienu. Jaungada naktī daudz sirsnības un optimisms. Turklāt brīvajiem ļaudīm var uzdzirkstīt simpātijas, gluži kā no silti sprēgājošas brīnumsvecītes.

MEŽĀZIS

Jāsteidz darbi! Būsi nolēmis visiem parādīt un pierādīt, uz ko esi spējīgs. Un pareizi darīsi, jo ir iespējas palielināt ienākumus, izdomāt interesantus projektus un arī satikt kompanjonus. Ne viens vien no jaunā gada vēlas sākt jaunu dzīvi, tostarp lietišķajā jomā. Nepalaid garām iespējas nopelnīt vairāk – ja ne uzreiz, tad tuvākajā nākotnē. Nav arī izslēgts, ka uz Jauno gadu kāds saņems godam nopelnītu prēmiju. Kaut arī darba dienas būs pagājušas spraigi, nogurumu īpaši nejutīsi un arī gadumiju gribēsi atzīmēt godam. Galdam jābūt bagātīgi klātam – varbūt jau laikus visu būsi pasūtījis ar piegādi, bet varbūt pašam gribēsies izcept speķa pīrādziņus un pagatavot taukšķētus zirņus.

ŪDENSVĪRS

Ļoti rosīgs noskaņojums. Pie darba pirmais, saviesīgās sarunās pirmais, svētku organizēšanā arī! Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, tavas idejas tiks uztvertas teju vai no pus vārda. Līdz ar to vēl līdz gadumijai izdosies realizēt dažādas ieceres. Kāds no kolēģiem vai darījumu partneriem varbūt bubinās: kur tā jātraucas, ja svētki pie  durvīm, pēc tam jau arī laiks... Neklausies daudz, bet piedāvā nīgrumu mest pie malas un iesaistīties. Vecgada vakara vislabāk būt mājās, saslēgties ar mīļajiem cilvēkiem tiešsaistē, paskatīties internetā, kā Jauno gadu sagaida citās valstīs. Pārējās brīvdienās vēlamas sportiskas aktivitātes svaigā gaisā – ja laika apstākļi atļauj.

ZIVIS

Domīgs noskaņojums. Pierasts teikt, ka pirms gadumijas jāizvērtē aizejošā gadā padarītais un jānosprauž mērķi nākamajam. Tev būs prātā dažas interesantas un noderīgas idejas. Varbūt pat radīsies domubiedri, kas gribēs līdzdarboties. Taču ievāc informāciju un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Katru satikto cilvēku par žuļiku uzskatīt nevajag, bet kā omītes mēdz teikt: sargies pats, un Dievs tevi sargās. Protams, arī pašam jebkurā situācijā jārīkojas godīgi. Vecgada vakarā gribēsies karnevālu valša ritmā – lai virpuļo konfeti lietus un šampanietis dzirkstī. Jāatceras par piesardzību šībrīža apstākļos, bet tiešsaistes ballītēm ierobežojumu nav. Turklāt var saslēgties ar radiem un draugiem dažādās pasaules malās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu