Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Oho! Kāda veida seksa traumas noved cilvēkus neatliekamās medicīniskās palīdzības nodaļā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Presē laiku pa laikam parādās šausmu stāsti par to, kā kāds atkal nonācis traumpunktā. Ļaunuma sakne ir seksuāla rakstura trauma. Kādam ķermeņa dzīlēs pazudis anālais spraudnis, kāds nav varējis noņemt dzimumlocekļa gredzenu, kāds nogāzies zemē kopā ar griestos iekārtām seksa šūpolēm, kādam pēc izpriecām nav atvērušies rokudzelži, kāds, guļot un gūstot baudu vannā, izmantojot elektroinstrumentu, saņēmis strāvas triecienu, kādam dzimumloceklis iestrēdzis pudelē vai putekļu sūcējā un vēl daudz, daudz interesantu lietu.

Kā raksta Huffington Post, vairāk nekā puse no tiem, kas nonāk traumpunktā, ir pusmūža vīrieši. Vecākais kungs, kuram bija nepieciešama palīdzība, bija 85 gadus vecs vīrietis.

Rietumu pasaulē seksuālā atbrīvošanās sākās pēc filmas un grāmatas "Greja piecdesmit nokrāsas" iznākšanas. Pāri bija entuziasma pilni un tika iedvesmoti izmantot jaunas pozas un seksa rotaļlietas. Lielākā daļa cilvēku devās uz seksa rotaļlietu veikaliem, bet atjautīgākie meklēja seksa rotaļlietas savās mājsaimniecībās, dodot priekšroku vieglāk pārvaldāmām alternatīvām. Galvenais, lai tās zum un līdzinās seksa rotaļlietām. Tāpēc traumu klīnikās palielinājās ar seksu saistīto traumu apmeklējumu skaits.

Kā izvairīties no seksa rotaļlietu radītām traumām?

Erogēnās zonas trauma ir ļoti biedējoša un sāpīga. Eksperti iesaka mīlēšanās laikā neizmantot tādus mājsaimniecības priekšmetus kā zobu birste, gurķis, burkāns, skrūvgriezis un atslēgu gredzens. Seksa rotaļlietas izgatavotas no ķermenim draudzīgiem materiāliem, tās stiepjas un saliecas. Anālā seksa rotaļlietām ir īpaša plata pamatne, lai baudas avots nevarētu pazust ķermeņa dzīlēs.

Lai sekss beigtos ar baudu, nevis neatliekamās palīdzības nodaļā, ir svarīgi izmantot pareizos darba rīkus.

Attiecībā uz elektriskajām seksa rotaļlietām ir svarīgi pārliecināties, ka tās ir ūdensizturīgas? Ja tā nav, ir aizliegts to ņemt līdzi vannā, jo pastāv elektriskās strāvas trieciena risks. Dzimumlocekļa gredzenu nedrīkst turēt ilgāk par 30 minūtēm. Ja sievietēm orgasma sasniegšanai ir nepieciešams vairāk laika nekā vīriešiem, tad dzimumlocekļa gredzena nēsāšanas laikam, lai pagarinātu erekciju, joprojām jābūt ierobežotam. Biežākās neērtības pāriem seksa laikā sagādā virspusēji nobrāzumi, mīlējoties uz paklāja vai spēcīga iekļūšana sausā makstī. Lai izvairītos no šādiem brīžiem, ieteicams izmantot vairāk lubrikanta un nemīlēties uz raupjas virsmas.

Sasiešanas spēļu cienītāji var atviegloti uzelpot, jo roku dzelžiem ir drošības pogas, kas atbrīvo važas pat bez atslēgas. Vecus policijas roku dzelžus nedrīkst lietot mājās. Tie var iestrēgt.

Materiāliem ir nozīme

Jebkura priekšmeta iebāšana sevī nav laba ideja. Kvalitatīvas seksa rotaļlietas nesatur intīmajām zonām nepiemērotus savienojumus, piemēram, flatātus. Dārzeņi ledusskapī paredzēti labai gremošanai, nevis iebāšanai dzimumorgānos ar pareizo galu. Dārzeņi nav

piemēroti seksa spēlītēm. Seksa rotaļlietas ir pārklātas ar materiāliem, kas nav poraini un neļauj baktērijām vairoties uz virsmas. Mazgājot tās ar ziepēm un siltu ūdeni, kļūst tīras.

Kā rīkoties, ja esat guvis/-usi seksa traumu?

Ja, piemēram, dzimumloceklī ieķeras atslēgu gredzens vai kāds sadzīves priekšmets, uzlieciet uz tā aukstu maisiņu un paceliet augšstilbus uz augšu, lai asinis plūst uz galvu. Pagaidiet līdz pietūkums samazinās, ieziediet dzimumlocekli ar krēmu vai ziepēm un mēģiniet noņemt gredzenu.

Ja, piemēram, gurķis iestrēgst makstī, atpūtieties un apsēdieties. Pagaidiet dažas minūtes un sasprindziniet maksts muskuļus. Maksts sulas padarīs svešķermeni slidenu, bet gravitācija sāks to vilkt uz leju.

Ja rodas dzimumtraumas, ir svarīgi rīkoties nekavējoties un negaidīt daudzas dienas pirms doties pie ārsta.

Lai izvairītos no nonākšanas ārstu aprūpē, gulētiešanas rituālu vajadzētu papildināt ar šim nolūkam paredzētām seksa rotaļlietām.

Masturbatori, kuros dzimumloceklis neiestrēgst!

Vibrējošs un apņemošs masturbators Оhmama, 2-pusējs masturbators Enjoy

Foto: Publicitātes foto

Vibratori sievietēm, kas neiestrēgst makstī, bet izraisa orgasmu!

Foto: Publicitātes foto

 

Dzimumlocekļa gredzeni, kas paildzina erekcijas ilgumu, vienlaikus kairinot viņas klitoru!

Foto: Publicitātes foto

 

Jūsu pasūtījumu no Melns Kakis nosūtīsim diskrēti iepakotu un bez norādēm uz saturu vai sūtītāju.

Fantastisku baudu vēlot,

Inna

Melns Kakis saimniece

Foto: Publicitātes foto

 

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu