Svētdienas horoskops: Lai svētku gastronomiskās lustes neiet labumā!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 2. janvārim.

AUNS

Sākas jauns gads un tūlīt arī jauns darba cēliens. Izrunājies ar tuviniekiem par mājas pienākumu sadali, lai viss nav uz taviem pleciem. Pretējā gadījumā spriedze atsauksies uz attiecībām.

VĒRSIS

Šodien dodies kaut kur ārpus mājas. Apciemo tālākus radus, apmeklē kādu pasākumu brīvā dabā vai pasporto, izkusties. Lai svētku gastronomiskās lustes neiet labumā...

DVĪŅI

Ģimene, māja un radinieki tev ir svarīgi, tāpat kā rūpes par dzimtas lietām kopumā. Ja vēl kādu neesi apsveicis vai nav bijis laika aprunāties, tad izdari to šodien.

VĒZIS

Viegli bezbēdīga diena. Satiecies vai sazinies ar draugiem – gūsi jaukas emocijas, būs interesanta domu apmaiņa un saviesīgās sarunās var dzimt jaunas, noderīgas idejas.

LAUVA

Dvēseles lidojums. Brīvajiem cilvēkiem strauja iepazīšanās, kas tomēr jāpavērtē ar kritisku skatu. Ģimenē diskusijas saistībā ar lietu kārtību un tradīcijām, tikai pārāk neuzspied savu viedokli.

JAUNAVA

Kopā ar savu otro pusīti piedzīvosi burvīgus brīžus un kaislības virmos. Mājas dzīvē valdīs saskaņa, ja vien mazliet piebremzēsi savu vēlmi kritizēt.

SVARI

Ģimenē valdīs saticība un sirdslietās harmonija. Var nākties palīdzēt kādam no radiniekiem. Izdari, ja lūdz, bet ar dzīves pamācībām pārāk neaizraujies, tad var rasties strīdi.

SKORPIONS

Iespējams, līdzšinējā attieksmē pret attiecībām kaut kas jāpārvērtē un jāizdara secinājumi. Ja domāsi, tad atbildes atnāks. Tas arī būs solis pretī saticīgākai un mīļākai dzīvošanai.

STRĒLNIEKS

Emocijas mutuļos un pāri lūpām nāks arī kāds skarbāks vārds. Mēģini savaldīties, jo pretējā gadījumā vari kādu aizvainot. Kaut arī tā nemaz nebūsi domājis.

MEŽĀZIS

Ja līdzās ir savējie, tad neviena jūra nav par dziļu. Mājās miers, saticība un jauni dzīves plāni. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespējas satikt cilvēku, ar kuru veidot stabilas attiecības uz drošiem pamatiem.

ŪDENSVĪRS

Gribās kaut ko mainīt, bet ko un kā? Tad mierīgi viss jāpārdomā un jāizveido darbības plāns nākotnei. Ļoti bieži šādos gadījumos palīdz mācības. Ir brīva diena, vajag paskatīt kursu piedāvājumus.

ZIVIS

Prāts vai intuīcija? Klausīt sirdsbalsij vai ņemt vērā racionālus apsvērumus? Šodien var nākties saskarties ar šādu dilemmu. Jebkuru situāciju apdomā un nepieņem lēmumus steigā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu