"Jūs izskatījāties pēc baloža kakas!" Dāvids modes šovā šausmās saķer galvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

28. decembrī pie skatītājiem nonāca šova "Modes skrējiens" sezonas pēdējais raidījums, kurā, iespējams, līdz šim skarbāko kritiku saņēma 33 gadus vecā Inga. 

Sezonas pēdējā raidījumā dalībniecēm tika dots uzdevums saposties Vecgada vakariņām pie mīļotā vīrieša vecākiem. Papildus tam - dāmām bija jāsarūpē kāda dāvana.

Skarbāko kritiku izpelnījās 33 gadu vecā Inga, kura izraudzījās pelēku samta kostīmu un kā dāvanu - bērna drēbītes, ar domu, ka tādā veidā varētu paziņot vecākiem par ģimenes pieaugumu.

"Tā nav dāvana! Bērns nav dāvana!" sacīja Dāvids.

"Ciemošanās reizē to, protams, var paziņot, bet tā noteikti nav dāvana. Tā drēbīte... Iedomājies, uzdāvini man kapli, lai es pēc tam jums audzētu kartupeļus. Ļoti gudra ideja... Man tas liekas vispār tā diezgan traki... Tāpēc jau veciem cilvēkiem nedzimst bērni, lai viņiem viņus nebūtu jāauklē!" skarbs bija Dāvids.

Inga aizkadrā uzsvēra, ka nepiekrīt Dāvida viedoklim. Modes šova dalībniece norādīja, ka viņai ir 33 gadi un viņas mamma jau sen gaida, lai viņai būtu bērni. "Mana mamma būtu stāvā sajūsmā!"

Arī Ingas izvēlētais tērps nesajūsmināja Dāvidu un viņš šausmās saķēra galvu. "Tad, kad es ieraudzīju šo kostīmu - es tiešām no sirds smējos! Jūs izskatījāties pēc baloža kakas!" norādīja Dāvids, piebilstot, ka šāda tērpa izvēle padara Ingu nevīžīgu.

"Jūs esat skaista sieviete, pilnasinīga... Nu kāpēc jūs uzvilkāt vilka kostīmu?!" neizpratnē bija Dāvids.

Atbildot uz kritiku, kāpēc viņa lēmusi par labu samta kostīmam, Inga atzina, ka viņai patīk īpatnējas lietas.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu