Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Janvāra mēneša horoskops katrai zīmei (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Janvāra pirmajā pusē varam ieplānot svarīgākos darbus, darījumus, tehnikas iegādi, bet no 14. datuma jābūt uzmanīgiem, jo biežāk nekā citkārt iespējami pārpratumi, norunas var izjukt, tehnika saniķoties.

Janvāra svarīgākais astroloģiskais notikums ir Merkura atrašanās tā dēvētajā retrogrādajā jeb atpakaļejošā kustībā. Tiesa, planēta negrozās – šurpu turpu, tas ir vizuāls efekts kustības ātruma izmaiņu dēļ. Šādi periodi iestājas trīs līdz četras reizes gadā un ilgst trīs nedēļas. Tad ir lielāki pārpratumu riski, biežāk nekā citkārt var saniķoties tehnika, izjukt norunas un labi domātās ieceres. Šāds periods sākas no 14. janvāra un ilgst līdz 4. februārim. Nevajadzētu sākt svarīgus darbus, jāpārbauda informācija, nevajadzētu pirkt sadzīves tehniku vai auto. Toties var pārdot nevajadzīgās lietas un pabeigt darbus, kas kaut kādu iemeslu dēļ iestrēguši.

Visu mēnesi – līdz 29. janvārim - retrogrādā kustībā atrodas arī mīlas un naudas planēta Venera, taču tās ietekmes jomas vairāk skatāmas individuāli – cilvēka vai uzņēmuma astro kartē.

Vienīgā piebilde: retrogrādas Veneras laikā nevajadzētu reģistrēt uzņēmumus. Ne visi uzņēmumi, kuri reģistrēti retrogrādas Veneras laikā nonāk finanšu grūtībās, bet daudziem uzņēmumiem, kam bijušas problēmas, maksātnespēja vai bankrots, astro kartēs Venera ir šajā problemātiskajā stāvoklī. Esmu šo tēmu pētījusi, analizējot konkrētus piemērus.

Vienādiņ svarīga ir arī pilnmēness diena. Ap šo laiku daudzi cilvēki jūtīgāk reaģē uz situācijām, un Mēness nosaka dienas fonu un noskaņas. Pilnā mēness fāze būs 18. janvārī īsi pirms pulksten diviem naktī. Sākotnēji Mēness atradīsies Vēža, bet no pulksten sešiem Lauvas zodiaka zīmē.

Lauvai lauvas daba – daudz ambīciju, valdonīgums, var gribēties strīdēties un diskusijās par katru cenu palikt pie savas taisnības. Mēģinām no tā visa 18. janvārī izvairīties.

Labā ziņa ir tāda, ka Latvijas valsts horoskopā janvārī nav redzami kādi lieli satricinājumi (jūtīgākās tēmas: darbaspēks, ārzemes), turklāt katram

Šķir lapu un uzzini, kas decembrī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu