Karaliene sajūsmā par savu mazo fani Amerikā! Viņa atbild ar oficiālu vēstuli (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas karaliene Elizabete II atbildējusi kādai amerikāņu meitenītei, kuru Halovīnā vecāki pārģērbuši par karalienes līdzinieci. 

Pagājušajā Halovīnā gadu vecā Dželaina Sazerlenda bija apģērbta kā pati Lielbritānijas karaliene. Viņai mugurā bija gaiši zils mētelis, galvā sirma parūka, mētelim pieskaņota cepure un ap kaklu pērles. Meitenītei līdzās bija pat monarhes iemīļotie suņi - korgiji. 

Meitiņas tēls izdevies tik apburošs, ka Dželainas māte Keitlīna Sazerlenda saņēmusi drosmi un nosūtījusi vēstuli un dažas fotogrāfijas Bekingemas pilij. Vēstulē viņa sacījusi: “Vislielākā iedvesma šim tērpam bija fakts, ka mūsu suņi ir mūsu meitas labākie draugi."

Keitlīna necerēja, ka uz vēstuli tiks atbildēts, bet... 7. decembrī tā tomēr tikusi rakstīta un pēc pāris nedēļām arī pienākusi atbilde, raksta "The New York Post". 

Karalieni Elizabeti II tik ļoti savaldzinājis 1 gadu vecās Ohaio meitenītes Helovīna kostīms, ka viņa nosūtījusi oficiālu vēstuli meitenītes vecākiem. Vēstulē ticis izteikts pat kompliments: "Lielisks tērps!" Atbildes vēstuli rakstījusi karalienes goda apteksne Mērija Morisone.

"Karaliene vēlas, lai es jums pateicos par jūsu vēstuli un fotogrāfiju, kuru jūs tai pievienojāt," vēstulē raksta Mērija Morisons. "Viņas Majestāte bija gandarīta, redzot jūsu meitas Dželainas fotogrāfiju viņas lieliskajā tērpā. Viņas Majestāte cer, ka jums visiem būs priecīgi Ziemassvētki!"

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu