Otrdien Vidzemē apzagtas saimniecības ēkas un garāžas (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien, 4. janvārī, Vidzemē par zādzībām no saimniecības ēkām un garāžas policija sākusi trīs kriminālprocesus, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Otrdien īsā laika posmā Valmieras iecirkņa apkalpojamā teritorijā notikušas trīs zādzības. Ap pulksten 8 Trikātā, sabojājot piekaramo atslēgu, iekļūts saimniecības ēkā. Ap pulksten 19.30 Sedā konstatēts, ka, pārzāģējot slēdzeni un sabojājot garāžas ieejas durvis, iekļūts garāžā un nozagtas dažādas mantas, tai skaitā instrumenti.

Savukārt Plāņu pagastā, sabojājot saimniecības ēkai durvju slēdzeni, iekļūts telpās un nozagts kvadricikls un divi velosipēdi, nodarot materiālos zaudējumus 1400 eiro. Visos gadījumos policijā sākts kriminālprocess.

Valsts policija atgādina, ka liela nozīme ir ikviena cilvēka vērībai, pieskatot ne tikai savu saimniecību, bet pievēršot uzmanību arī kaimiņos notiekošajam. Ja sava īpašuma tuvumā pamanītas nepiederošas vai aizdomīgas personas, svešas automašīnas, vēlams piefiksēt automašīnas numurzīmi un nekavējoties ziņot par to policijai, zvanot pa tālruni 110.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu