"Centrālā laboratorija" pēc rekonstrukcijas atvērusi filiāli Rēzeknē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Centrālā laboratorija
Centrālā laboratorija Foto: Publicitātes foto

SIA "Centrālā laboratorija" Rēzeknē pēc rekonstrukcijas atvērusi vienu no lielākajām filiālēm ārpus Rīgas, pavēstīja uzņēmuma pārstāvji.

No 6.janvāra iedzīvotājiem ir pieejami "Centrālās laboratorijas" pakalpojumi atjaunotā uzņēmuma filiālē Rēzeknes slimnīcas Ambulatorajā nodaļā 18.novembra ielā 41, kur laboratorija atrodas ēkas pirmajā stāvā, un tajā var nokļūt gan no poliklīnikas reģistratūras, gan izmantojot atsevišķu ieeju.

"Centrālās laboratorijas" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa informē, ka 2021.gada nogalē laboratorijas filiālē aprīkojumā investēti vairāk nekā 400 000 eiro, un ir izveidota modernākā laboratorija reģionā. Šobrīd tāda līmeņa laboratorija ārpus Rīgas ir tikai Rēzeknes novadā.

Paraugus Covid-19 testam Rēzeknes filiālē nodot nevar, jo tam ir paredzēts speciāls analīžu paraugu paņemšanas punkts Rēzeknes slimnīcas teritorijā.

"Centrālā laboratorija" pieņem analīžu paraugus 65 filiālēs visā Latvijā, kā arī ņem bioloģisko materiālu Covid-19 testiem vairāk nekā 30 paraugu paņemšanas punktos Latvijā. Laboratorijā strādā vairāk nekā 650 darbinieku.

"Centrālā laboratorija" 2020.gadā strādāja ar 31,882 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 98,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās 4,9 reizes, sasniedzot 11,118 miljonus eiro.

"Centrālā laboratorija" ir viens no "Repharm" grupas vadošajiem uzņēmumiem. "Repharm" ietilpst arī AS "Veselības centru apvienība", AS "Sentor farm aptiekas" (zīmols "Mēness aptieka"), kā arī zāļu vairumtirgotāja AS "Recipe plus" un augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotāja AS "Rīgas farmaceitiskā fabrika".

"Centrālā laboratorija" Latvijā darbojas kopš 1994.gada, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 128 200 eiro. "Repharm" patiesie labuma guvēji ir vairākas Latvijas privātpersonas - Roberts Tavjevs, Jānis Oskerko, Mihails Lurje, Aleksandrs Livšics, Leibovičs, Sergejs Korņijenko, Josifs Apts un Jeļena Ņikitina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu