Smiltenes novadā pēc neliela ugunsgrēka kādā mājoklī atrasts bojāgājis cilvēks (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Smiltenes novadā ceturtdien pēc neliela ugunsgrēka konstatēšanas kādā mājoklī atrasts bojāgājis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ceturtdienas vakarā saņemts izsaukums uz dzīvojamo māju Smiltenes novadā. Notikuma vietā glābēji konstatēja, ka divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī bija deguši elektrības vadi viena kvadrātmetra platībā.

Dzīvoklī atrasts bojāgājis cilvēks. Konkrēts laiks, kad bija noticis ugunsgrēks, nav zināms, jo degšanu nebija ievērojis neviens no mājas iedzīvotājiem un dzīvoklī nebija ierīkots dūmu detektors.

Tāpat ceturtdienas vakarā glābēji steidzās uz izsaukumu Vietalvas ielā Rīgā, kur dega vienstāva mūra ēka deviņu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no piedūmotās ēkas garāmgājēji izveda cilvēku, kurš bija cietis un tika nodots mediķiem.

Dūmu detektors mājoklī nebija ierīkots.

Tāpat vakar VUGD saņēma izsaukumu uz Atmodas ielu Jelgavā, kur ugunsgrēks bija izcēlies piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva balkonā. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka deg balkona siena, durvis un egle kopumā desmit kvadrātmetru platībā. Visticamāk, ugunsgrēks izcēlās no svecēm, kas dedzinātas eglītē.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 32 izsaukumus - desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu