Sestdienas horoskops: Ienirt sniegotā ziemā ir bauda!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 8. janvārim.

AUNS

Šodien baudi rāmu atpūtu un netērē laiku tukšās pļāpās ar paziņām. Ir riski iekļūt intrigu pinekļos. Ja ir iespējas, dodies izbraucienā vai īsā ceļojumā uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm.

VĒRSIS

Svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Būs pozitīvas emocijas, un dvēseli sildīs mīlestība. Jauki brīži ar mīļoto. Kopā apdariet mājās darbus un tad dodieties izbraucienā pa Latvijas skaistajām vietām.

DVĪŅI

Burvīgs noskaņojums un īstais laiks, lai kopā ar saviem mīļajiem dotos pie dabas baudīt ziemas priekus. Optimisms un pozitīvisms arī no saziņas ar draugiem. Šai dienai tīkami viegla noskaņa.

VĒZIS

Dodies slēpot, slidot vai garākā pastaigā. Kopā ar ģimeni vai draugiem: lai skan smiekli un krājas optimisms. Ienirt sniegotā ziemā ir bauda! Brīvajiem ļaudīm var uzdzirkstīt simpātijas.

LAUVA

Iespējams, arī šodien domas pie darba lietām, taču atceries, ka ne jau tāpat vien divas dienas nedēļā dotas atpūtai. Dari to, kas ļauj relaksēties, izvēdini galvu.

JAUNAVA

Vienalga vai esi brīvs vai ar kādu kopā – jāatver sirds mīlestība. Dzīve var uzdāvāt kaut ko brīnumskaistu. Šodien ļaujies dzīves skaistajiem brīžiem un romantiskām noskaņām.

SVARI

Jauka kopā būšana ar saviem mīļajiem. Noderīga domu apmaiņa, joki, sirsnīgas emocijas. Bet, ja esi sirdī brīvs, iespējama tikšanās ar tālejošu, nopietnu turpinājumu.

SKORPIONS

Sirsnīga kopā būšana ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi. Diena uz pozitīvas nots un vakarā jautra ballīte. Vislabāk – tiešsaistē.

STRĒLNIEKS

Šodien uzmanību velti attiecību tēmai. Iespējams, kaut kas jāizrunā, jātiek skaidrībā. Brīvajiem ļaudīm jāturas tālāk no sirdslietu avantūrām, neiesaisties dēkās, lai arī cik vilinošas tās sākotnēji liktos.

MEŽĀZIS

Īsti nebūs tās bezrūpīgās brīvdienu sajūtas. Paredzami dažādi saimniecības darbi mājās, kaut kas jāsalabo, kaut kas jāiegādājas, jāizrunājas ar radiņiem.

ŪDENSVĪRS

Gremdēsies filozofiskās pārdomās, lasīsi izglītojošu literatūru vai meklēsi noderīgu informāciju internetā. Ļoti labi jutīsies ar planšeti rokās, atpūšoties un nedomājot par dzīves rūpēm.

ZIVIS

Sirdslietas būs viena no svarīgākajām tēmām. Iespējamas svārstīgas emocijas, vēlmes, kas īsti neiet kopā ar iespējām. Taču to iespējams sakārtot un atrisināt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu