Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 10. līdz 16. janvārim.

AUNS

Grūti saprast, kas šobrīd svarīgāk: pievērsties mājas saimniecībai un saviem mīļajiem vai censties pakāpties pa karjeras kāpnēm. Abas tēmas vienlīdz nozīmīgas, bet vai visu paspēsi? Kaut gan... Auns ar savu mutuļojošo enerģiju var paveikt ļoti daudz. Galvenais pareiza dienu organizācija. Neķeries pie vairākiem darbiem vienlaikus, bet izveido plānu - profesionālajā jomā parādīsi izcilus rezultātus. Kad diena galā, tad pievērsies mājas dzīvei. Un pavisam noteikti velti savējiem brīvdienās visu uzmanību. Jauka un sirsnīga atmosfēra, noderīgas, auglīgas sarunas.

VĒRSIS

Daudz ideju, bet Vērsis jau nevar tā uzreiz: domāts-darīts. Vajag parēķināt, izvērtēt, jo, kā smejies – ātri tikai blusas ķer. Pārāk ilgi gan nekavējies, jo idejām ir tāda dīvaina daba. Šķiet, ka tās uzvirmo vienlaikus vairākos prātos un tad vinnē tas, kurš pirmais realizē. Ir iespējas satikt domubiedrus, kas atbalsta morāli, vai arī sponsorus. Ja ideja tiešām nobriedusi, ir vērts apskatīt, kādi atbalsta mehānismi tiek piedāvāti. Būtu labi arī pamācīties kādā „biznesa inkubatorā”. Vai veltīt spēkus karjerai. Brīvdienās jautras izklaides ar draugiem.

DVĪŅI

Turi kārtībā naudas lietas. Var gribēties ko „lielu un skaistu”, un, ja kontā vai makā ir ko tā labi patērēt, tad tas arī tiks darīts. Palutināsi sevi, palutināsi savus mīļos. Taču labāk vispirms uztaisīt bilanci – ko var tērēt tāpat un cik nepieciešams dienišķajiem ikmēneša maksājumiem un saimniecības izdevumiem. Darbā vai biznesā no

tevis atkal tiks gaidītas idejas un priekšlikumi, kā strādāt efektīvāk, ko optimizēt, ko pārkārtot. Zināsi padomu, bet kā mēdz teikt: katram „peles klikšķim” sava cena. Nekautrējies runāt par samaksu.

VĒZIS

Emocijas, emocijas un vēlreiz emocijas – kā gan Vēzim dzīvot bez tām... Esi uzmanīgs un nesarunā ko lieku gan ģimenei, gan darījumu partneriem. Ja kaut kas nav pa prātam, skaiti līdz desmit vai dodies meditēt mežā, jūras krastā, parkā vai atpūtas stūrītī. Vienalga kur! Ja būsi līdzsvarots un tolerants, tad šajā nedēļā ir iespējas daudz paveikt. Piemēram, nokārtot lietišķos jautājumus iestādēs, atrast sadarbības partnerus ienesīgiem projektiem. Nedēļas nogalē atpūties kopā ar tuviem cilvēkiem. Izbrauciens, ekskursija, pikniks dabā – labā kompānijā viss sagādās prieku.

LAUVA

Daudz darba, daudz pienākumu, daudz ideju. Šī nedēļa ļoti piemērota, lai parādītu, uz ko esi spējīgs, un gūtu atzinību. Jo aktīvāk rosīsies, jo tīkamāks cipars bankas kontā. Var gan rasties stresa situācijas un negaidīti pavērsieni, ko ietekmēt nebūs tavos spēkos. Neej pret straumi un necīnies ar vējdzirnavām, jo viss atrisināsies pats no sevis. Loģika ir tava stiprā puse, taču vajadzētu arī ieklausīties intuīcijā. Ātri sapratīsi, kas kuram „aiz ādas”. No darba brīvajā laikā svarīgi pievērsties privātajai dzīvei. Ja rodas viedokļu atšķirības ar mīļoto, tad izrunājies.

JAUNAVA

Kaut arī Jaunava pieradusi paļauties pati uz saviem spēkiem, šonedēļ noderēs draugu padoms un atbalsts. Var rasties situācijas, kad grūti pieņemt lēmumu. It kā jau padomdevēju apkārt netrūkst, bet svešāki cilvēki, neiedziļinoties lietu būtībā, var sniegt aplamus ieteikumus. Uzticies tiem, ar ko kopā „pus puds sāls apēsts”. Krāsaini notikumi iespējami privātajā dzīvē. Kādam kaislības sagriežas kā sniegpārslas pasakainā putenī, kādam iekvēlojas zem

pelniem dusoša oglīte. Baudi dzīvi un tos jaukos brīžus, ko tā tev sniedz.

SVARI

Profesionālajā jomā daudz emociju: prieks par paveikto, ja ir veiksme, atzinība, un cipari bankas kontā pieaug. Rūpju rieva pierē, ja kaut kas nav sanācis tā, kā iecerēts. Kārtojot lietišķās darīšanas, pievērs uzmanību juridiskajiem aspektiem. Ir jau svarīgi, aiz kura vārda tas komats tiek ielikts. Klasiskais piemērs: „Nošaut nedrīkst apžēlot”. Maza nianse var radīt problēmas. Vislabākais – konsultēties ar profesionāļiem. Nedēļas nogalē ļoti sirsnīga kopā būšana ar mīļajiem radiņiem. Veiksies mājas darbos, būs idejas kā atsvaidzināt interjeru un telpas padarīt vēl mājīgākas.

SKORPIONS

Skorpionam dabas dota gudrība un analītiskās spējas, bet var izrādīties, ka ar to vien ir par maz. Dzīve un tehnoloģijas traucas straujiem soļiem uz priekšu, un jāspēj tikt līdzi. Mācīties nekad nav par vēlu – vienalga kāda izglītība un iepriekšējā dzīves pieredze. Izskati internetā kursu vai semināru piedāvājumus un noteikti atradīsi ko noderīgu. Vienalga vai esi darbinieks vai tev ir savs bizness, jāpievērš uzmanība naudas lietām. Svarīgi, lai paveiktais tiek adekvāti novērtēts. Aktuāla arī sirdslietu tēma – ļaujies romantikai un dzīves baudīšanai.

STRĒLNIEKS

Tev ir daudz enerģijas, bet nešķied to tukšgaitā. Lūkojies pēc izdevīguma un iespējām palielināt ienākumus. Mazliet jānoliek pie malas ambīcijas un vēlme diktēt toni. Pretējā gadījumā var sanākt tā, ka ar darbiem savā spēles laukumā paliksi viens pats. Bet viens jau nav karotājs. Ja darbā spēji mainās situācijas, saglabā mieru. Paies kāds laiciņš, un viss atkal ieies normālās sliedēs. Nedēļas nogalē izraujies no ikdienības – aizbrauc ekskursijā vai noīrē apartamentus, lai atpūstos un mierīgi sakārtotu domas.

MEŽĀZIS

Tu esi taisnības aizstāvis, bet katrai medaļai ir divas puses. Neej par šķīrēju svešos strīdos, ja tevi nelūdz. Un netēlo „patiesības ministriju”. Ja risināmi nopietni jautājumi – tad tikai ar loģiku, argumentiem un pēc situāciju nopietnas izvērtēšanas. Tad tavi spriedumi tiks ņemti vērā un kolēģi vai darījumu partneri atzīs tevi par autoritāti un augstas klases profesionāli. Darba dienas saspringtas un nemierīgas, tāpēc brīvdienās jāatpūšas. Tā kārtīgi un no sirds. Dari to, kas ļauj relaksēties: aizbrauc pie dabas vai esi mājās un vienkārši nedari neko.

ŪDENSVĪRS

Dienu gaita mazliet buksē un dažu brīdi gribas pabūt vienatnē, lai padomātu par svarīgo, sakārtotu domas, izlemtu ko un kā labāk darīt. Palūdz, lai kolēģi un ģimenes locekļi šo vēlmi respektē. Pēc tam būs gan ražīga strādāšana, gan idejas. Taču tos grožus turi stingri savās rokās un svarīgās lietas pieskati, jo iespējamas situācijas, kad solīts makā nekrīt. Nedēļas nogalē vajadzētu pievērsties saimniecības darbiem: mājās kaut ko saremontēt, pārkārtot, izdaiļot. Sestdienā palutini savus mīļos ar gardu maltīti, izmēģinot kādu eksotisku ēdiena recepti.

ZIVIS

Lieli plāni, dažādas idejas, vēlme darboties un parādīt, uz ko esi spējīgs. Tavas idejas gūs atbalstu – novērtēs kolēģi, priekšniecība un darījumu partneri. Vari rīkot prezentāciju un piesaistīt domubiedrus vai investorus. Ja rodas šaubas, tad apspriedies ar seniem, labiem draugiem, kuru viedoklim tu uzticies. Lai viss labāk sekmētos, iespējams, jāapgūst kas jauns tehnoloģiju jomā. Tīmeklī ir dažādi vērtīgi piedāvājumi. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta kopā ar draugiem. Protams, jāievēro drošības pasākumi – tāpēc labāk tikšanās nelielā kompānijā brīvā dabā vai tiešsaistē.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu