Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 10. janvārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Galvenais – pareiza plānošana. Pirmdiena aktīva, un sparīgi iegriež tālākās nedēļas panākumus. Lielisks laiks, lai paspīdētu ar profesionālajām zināšanām.

VĒRSIS

Daudz ideju, bet jāapdomā. Vērsis jau nevar tā uzreiz no paša pirmdienas rīta ar joni mesties darbos. Ja kas nenotiek pēc tava prāta, apvaldi emocijas.

DVĪŅI

Ja gadās uzzināt kaut ko jaunu un sensacionālu, pārbaudi faktus. Citādi var rasties neveiklas situācijas. Kārtojot lietišķas darīšanas, pievērs uzmanību juridiskiem aspektiem.

VĒZIS

Ja kaut kas nav pa prātam, skaiti līdz desmit vai dodies meditēt ārā, parkā, atpūtas stūrītī. Ja būsi līdzsvarots un tolerants, tad diena pozitīva un problēmas atrisināsies.

LAUVA

Kurš nav ar mani, tas ir pret mani!?... Strīdus situācijās nevajadzētu ieņemt tik striktu nostāju. Ieklausies kolēģos vai darījuma partneros. Kopā darbi labāk sekmēsies.

JAUNAVA

Ja grūti pieņemt kādu lēmumu, noderēs draugu ieteikumi. It kā jau padomdevēju apkārt netrūkst, bet svešāki cilvēki, neiedziļinoties lietu būtībā, var sniegt aplamus padomus.

SVARI

Daudz emociju. Prieks, ja darbā veiksme, atzinība, un cipari bankas kontā pieaug. Taču, ja kaut kas nav sanācis tā, kā iecerēts, tad diezgan lieli pārdzīvojumi. Vakarā izvēdini galvu.

SKORPIONS

Mācīties vajag vienmēr – vienalga kāda izglītība un dzīves pieredze. Izskati internetā kursu vai semināru piedāvājumus un noteikti atradīsi ko noderīgu.

STRĒLNIEKS

Mazliet jānoliek pie malas ambīcijas un vēlme diktēt toni. Pretējā gadījumā var sanākt tā, ka ar darbiem savā spēles laukumā paliksi viens pats. Un dabūsi strādāt līdz melnai tumsiņai.

MEŽĀZIS

Mežāzis vienmēr tikai par taisnību! Bet katrai medaļai ir divas puses. Neej par šķīrēju svešos strīdos, ja tevi nelūdz. Un netēlo „patiesības ministriju”, kas kompetenta visos jautājumos.

ŪDENSVĪRS

Darbi šodien mazliet buksē un dažu brīdi gribas pabūt vienatnē, lai padomātu par svarīgo, sakārtotu domas, izlemtu ko un kā labāk darīt. Palūdz, lai kolēģi to respektē.

ZIVIS

Ja rodas šaubas par to vai citu lēmumu, tad apspriedies ar cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Lai viss labāk sekmētos, iespējams, jāapgūst kas jauns tehnoloģiju jomā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu