Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jēziņ, mans jaunais vīrs atsūtīja man vibratoru ar ziņnesi – vai kaut kas atstāts novārtā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Aizgāju no vecā dzīvesbiedra. Pēc ilga vienatnes posma atradu ļoti daudzpusīgu un dzīvi apliecinošu mīļāko. Mūsu attiecības sākās nesen. Intīmas attiecības ilgst 5 mēnešus. Domāju, ka mums ir lielisks sekss. Decembra sākumā, izmantojot kurjera pakalpojumus, atsūtīja man veselu maisu ar seksa rotaļlietām. Maisā bija vibratori, orgasma krēmi, anālā seksa rotaļlietas un visādas citas lietas, kuru jēgu nesapratu.

Atklāti runāju par seksu. Domāju, ka esmu pietiekami laba gultā. Man patīk sekss. Jēziņ, ko gan domāt par šādu žestu? Sanāk, ka mūsu dzimumdzīve ir pietiekami laba tikai man?

Nekavējoties sāku meklēt atbildes Google. Nevarēju steigšus piezvanīt vīram un paust savu neapmierinātību. Lai gan runājam par visu, neesam tik ilgi kopā. Viņš nekad nav izrādījis neapmierinātību seksuālā plāksnē. Uzzināju, ka vīriešiem patīk orālais sekss un kā to vajadzētu darīt. Pētot, vai sieviete ir slikta gultā, Google atlasīja seksa pozas, kurās sieviete ir virsū, un, iespējams, vīrietim vajadzētu piedāvāt viņa mīļāko lietu - orālo seksu. Ja mīlēšanās laikā vīrietis norāda, ka vēlas orālo seksu, vienmēr esmu gatava. Seksoterapeiti ir vienisprātis, ka uz orālo seksu attiecināms zelta likums:

"Sievietei pašai vajadzētu vēlēties orālo seksu un izrādīt īpašu entuziasmu!"

Šajā disciplīnā saņemtu trijnieku. Lielākā daļa vīriešu novērtē, ka viņa sievietei patīk orālais sekss. Veids, kādā to sniedz, izrādās, ir otršķirīgs. Labi, orālais sekss ir kaut kas tāds, kas man patiesībā patīk. Nākamreiz atbrīvošu savu iekšējo zvēru, skaidri parādīšu, ka man viss patīk! Izsakot šo paziņojumu, no uz galda esošās kaudzes paņēmu lubrikantu ar orālā seksa aromātu un uzrakstīju: "Zinu, kas man jādara."

Pēc tam manos nagos nonāca košļājamās gumijas paciņa, kas veicina vēlmi nodarboties ar seksu. Košļāju košļājamo gumiju un lasīju: " Ko vajadzētu darīt?" Gumija saturēja dabiskus afrodiziakus, kam vajadzētu padarīt mani par iekārojamu seksa objektu. Dominēja satraukums. Šīs libido veicinošās lietas izmnatošu, kad nokļūšu situācijā, kas beigsies ar seksu.

Vibrators!!! Vai mans mīļotais dodas prom uz ilgu laiku? Vai viņš ir pārāk slinks, lai nodarbotos ar seksu ar mani? Kāpēc viņš man atsūtīja vibratoru? Man atvilktnē, protams, bija klasiskais zaķa vibrators, bet šis vibrators bija citāds. Tā bija vibrējoša vagināla bumba ar zelta detaļām, lai stimulētu manu G punktu, pievienotu tālvadības pulti. Ko darīt, ja vīrietis vēlas spēlēt lomu spēles, sēdēt uz krēsla un skatīties, kā es viena pati izjūtu orgasmu? Es zinu, ka, tiklīdz vibrators sāk iedarboties uz manu klitoru, ir tikai dažu minūšu jautājums, kad gribēšu rāpot pa sienu. Godīgi sakot, mani orgasmi ar vīrieti ir pavisam citādi nekā tad, kad masturbēju vienatnē. Nekad nemainītu vienu pret otru, tie vienkārši ir ļoti atšķirīgi orgasmi.

Foto: Publicitātes foto

Tagad aizturiet elpu... attīroša klizma un vibrējošs anālais spraudnis. Pienācis laiks tirgotāja mājaslapā izpētīt, kā notiek anālais sekss. Biju domājusi par anālo seksu, bet nekad nebiju to izmēģinājusi. Ar orgasmu saistītie nervi no klitora virzās uz maksti, un aizmugurējā kanāla sienas ir pārpildītas ar baudas nerviem. Vibratori ir bijuši mani partneri gultā gadiem ilgi, neņemot vērā, vai man bija vai nebija partneris. Attīrošā klizma, ko nolēmu izmēģināt. Acīmredzot, mans jaunais mīļākais izteica piedāvājumu izmēģināt anālo seksu. Uzskata, ka dzimumloceklis ir pārāk liels pirmajai anālajai pieredzei. Vajadzēja sākt ar mazākiem baudas palīglīdzekļiem. Par laimi, visas preces bija dāvanu iesaiņojumā. Man nebija jākaunas, ko par mani domā kurjers.

Foto: Publicitātes foto

No kurjera atnestā maisiņa parādījās burciņa ar orgasma krēmu un šķidrais vibrators. Viens smērējams vagīnā, otrs uz klitora. Es uzreiz tos izmēģināju. Asinis sāka pukstēt zem jostas vietas gan iekšēji, gan ārēji. Man bija jādomā par seksu. Uzvilku apakšveļu, kas bija paslēpta manas somiņas dibenā. Uzrakstīju savam vīrietim: "Es tevi gaidu!", nosūtot bildi, kurā esmu redzama šajā jaunajā apakšveļā.

Foto: Publicitātes foto

Ja man gultā neveicās pārāk labi, viņš kaut ko pateica, vai arī es pamanīju viņa neapmierinātību. Iespējams! Nolēmu par to pārāk daudz nedomāt un ļaut sevī mītošajam zvēram izpausties. Apziņa, ka piedzīvoju kaut ko jaunu un vēl neizpētītu, manī iepludināja lavīnu dopamīna.

Vēlāk kopā papildinājām savu seksa rotaļlietu arsenālu. Tā ir atbrīvojoša sajūta. Ļāvu Melns Kakis saimniecei Innai izstāstīt manu stāstu. Seksa rotaļlietu nonākšana guļamistabā, nav zīme, ka attiecībās kaut kas nav kārtībā. Gluži pretēji, tā ir uzticības un tuvības zīme.

Novēlam pikantus priekus un unikālas emocijas jaunajā gadā!

Atrodiet daudzveidīgas un pikantas lietiņas sev un savai mīļotajai Melns Kakis e-veikalā.

Visi pasūtījumi tiek delikāti iepakoti, nenorādot to saturu.

Nerātnas izpriecas!

Тavs

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu