Jauniete ar pamatīgu blīkšķi sasit nomas auto un aizbēg, bet vēlāk atgriežas "slēpt pēdas" (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kārtējais negadījums, kurā iesaistīts nomas kompānijas transportlīdzeklis un, iespējams, iereibuši jaunieši, notika Dārzciemā pie kādas privātmājas Strautu ielā.

Sestdienas, 8. janvāra, pievakarē tur atskanēja sadursmei raksturīgs blīkšķis un motora rūkoņa, jo ielas malā stāvošā “Opel” automašīnā lielā ātrumā ietriecās “Volkswagen” apvidus automobilis, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

“Es ieraudzīju jau avārijas sekas. Kaimiņš, kas dzīvo namā pretī avārijas vietai, teica, ka divas meitenes esot bijušas mašīnā. Ne visai adekvātā stāvoklī. Viņas iebraukušas “Opel” automašīnā, dažus metrus pastūmušas uz priekšu. Kādu laiku viņas sēdēja mašīnā. Pēcāk viena no meitenēm aizbēga, mirkli vēlāk arī otra devās prom,” par notikušā apstākļiem stāsta kāda aculieciniece.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Viņa arīdzan stāsta, ka neilgu brīdi vēlāk viena no meitenēm atgriezās pie sasistā “Volkswagen” auto. Pēc aculiecinieces teiktā, meitene grāvī metusi tukšas alkohola pudeles un arī mēģinājusi iedarbināt auto, lai brauktu prom.

“Jā! Iekāpa salonā un centās aizbraukt prom ar visu mašīnu, bet, spriežot pēc bojājumiem,  iedarbināt auto viņai nesanāca,” stāsta aculieciniece.

Likumsargi un nomas kompānijas pārstāvji, piebraucot pie avārijas vietas, sastapa vien vietējos iedzīvotājus. Par notikušo Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro negadījuma apstākļus, kā arī aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņa numuru 67829238 vai 110.

Personu, kas nomāja auto, nomas uzņēmumam gan noskaidrot nebūs sarežģīti, un tad jau nāksies atbildēt pilnā apmērā.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu