Portugāļu tenisists: Džokovičs atrod iespējas apiet noteikumus. Viņš ir egoists (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Portugāles tenisists Žuau Souza izteicies par skandalozo situāciju ar ATP ranga līderi Novaku Džokoviču Austrālijā, uzskatot viņu par egoistu. 

32 gadus vecais Souza norādīja, ka, Džokovičam dodoties uz Austrāliju nevakcinētam pret Covid-19, serbs rīkojies savtīgi.

Džokoviča atrašanās Melburnā, kur viņš gatavojas sezonas pirmajam "Grand Slam" turnīram "Australian Open", izsaukusi plašu sabiedrības kritiku. Par viņu izteikušās arī vairāku valstu augstākās amatpersonas. 

"Es cienu to, ka viņš cīnās par to, kam tic. Un es saprotu un jūtu viņam līdzi, ņemot vērā to, ko viņš piedzīvojis Austrālijā. Taču viņa rīcība ir savtīga. Viņš ir vienīgais spēlētājs, kurš nav vakcinēts. To ir grūti pieņemt," atsaucoties uz "Bolamarelu", Souzas vārdus citē "Eurosport". 

Džokovičs vēl pilnībā nevar būt drošs, ka piedalīsies "Australian Open". Viņu no valsts var izraidīt Austrālijas imigrācijas un pilsonības ministrs Alekss Hoks.

"Daudzi spēlētāji, un es nerunāju par sevi, nevēlējās vakcinēties, bet viņi bija spiesti to darīt, lai varētu piedalīties turnīros. Bet Džokovičs atrod iespējas apiet noteikumus," sacīja Souza.

Džokovičs Austrālijas atklātajā čempionātā uzvarējis deviņas reizes un ar šveicieti Rodžeru Federeru un spāni Rafaelu Nadalu dala "Grand Slam" titulētāko tenisistu godu - viņiem katram ir pa 20 trofejām.

"Australian Open" risināsies no 17. līdz 30. janvārim Melburnā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu