Bīstamību kārtējo reizi apliecina Dzelzavas un Ilūkstes ielas krustojums

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Samērā nopietna automašīnu sadursme trešdienas, 11. janvāra rītā notika Purvciemā, Dzelzavas un Ilūkstes ielas krustojumā, kas jau iepriekš kļuvis slavens ar līdzīgām avārijām.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, abi avārijā cietušie auto patstāvīgi turpināt ceļu vairs nevarēja, tādēļ risināt situāciju tika aicināti policisti. Ātrāk notikuma vietu gan sasniedza “Rīgas satiksmes” avārijas dienests, jo šķērsām stāvošie, sasistie auto pamatīgi kavēja sabiedriskā transporta kustību.

Negadījums maz atšķiras no citiem incidentiem šajā vietā. Viens auto brauca pa galveno ceļu, bet otrs, veicot kreiso pagriezienu, šķērsli nepamanīja un izbrauca priekšā. Rezultāts likumsakarīgs – tūkstošos eiro mērāmi zaudējumi un izjaukti dienas plāni. Laimīgā kārtā abu auto vadītāji no negadījuma izkļuvuši bez nopietnām traumām. Vienīgi “Renault” šoferim nedaudz cietusi roka.

“Renault” vadītājs arī raidījuma reportierim atklāj, ka braucis taisni pa Dzelzavas ielu, bet otra auto vadītājs vēlējies griezties pa kreisi un iebraucis viņa mašīnā. Tāpat viņš norāda, ka viņam degusi zaļā gaisma un avārijas izraisītājs situācijas aprakstam piekrīt un atzīst, ka ir vainīgs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu