Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piekttdienai, 14. janvārim.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Heijā! Piektdiena ir klāt! Kas var būt labāks par brīvdienām, kad vējš matos un var darīt, ko gribās? Stop! Darbus vari beigt ātrāk, ja sokas, bet plānotais un uzdotais ir jāizdara līdz galam.

VĒRSIS

Nevajadzētu šodien kārtot darīšanas iestādēs vai bankās – nebūs saprašanās ar organizāciju pārstāvjiem. Darbā paveic svarīgo un dodies brīvdienās. Radi un draugi ļoti gaida tevi.

DVĪŅI

Gribēsies, lai darba diena beidzas ātrāk. Vajag iepirkt šo un to nedēļas nogalei un arī mazliet palutināt sevi. Tikai ar mēru! Šodien ir riski iztērēties vairāk, nekā vajadzētu.

VĒZIS

Reizēm Vēzim šķiet, ka vajag izglābt pasauli. Un šī būs tā diena, kad kolēģi un draugi vēlēsies tavu palīdzību. Atbalsti, dod padomu, bet atceries, ka ir piektdiena un arī tavi mīļie tevi gaida.

LAUVA

Iespējas palielināt ienākumus, atrast papildus peļņas iespējas vai esošo darbu nomainīt pret ienesīgāku. Labs laiks mācībām un šodien ir vērts ieskatīties kursu un semināru piedāvājumos.

JAUNAVA

Šodien ļoti svarīgi, lai viss saplānots, aprēķināts un, lai katrs kolēģis vai biznesa partneris zina savu darāmo un termiņus. Ja pareiza darba organizācija, tad panākumi garantēti.

SVARI

Vari paspīdēt ar oriģinālām idejām, priekšlikumiem, kas uzlabotu darba vidi un rezultātus. It īpaši – izmantojot tehnoloģijas. Vakarā sirsnīga atmosfēra un jaukas sarunas ar mīļajiem cilvēkiem.

SKORPIONS

Darbā šodien nav pārāk daudz pienākumu, bet lielu uzmanību prasīs mājas dzīve: var nākties risināt komunālos jautājumus, palīdzēt bērniem skolas lietās u.tml.

STRĒLNIEKS

Būsi savā elementā – ar enerģiju un optimismu iedvesmosi līdzcilvēkus. Vajag palīdzēt? Atrisināt? Tev vienmēr padoms prātā. Viena varen izdevusies un enerģiska diena.

MEŽĀZIS

Jauka diena. Viegli sapratīsies ar cilvēkiem, veidosies lietišķie kontakti, kāds sadarbības partneris var kļūt par draugu. Izstarosi šarmu, kas neatstāj vienaldzīgu.

ŪDENSVĪRS

Darbi mazliet buksē. Vajag apspriesties ar cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies, un izveidot darbu plānu, nosakot prioritātes. Tad tā „bilde” kļūs skaidrāka.

ZIVIS

Darba lietas it kā otrajā plānā, bet tas nenozīmē, ka var vaļoties. Patiesībā daudz paveiksi, varbūt ieviesīsi jauninājumus, un kolēģiem un darījumu partneriem piedāvāsi interesantas idejas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu