Avrila Lavinja izdod jaunu singlu, izziņo albuma izdošanas datumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Avrila Lavinja
Avrila Lavinja Foto: publicitātes

Kanādiešu poprokere Avrila Lavinja (Avril Lavigne) izziņojusi jaunu studijas albumu "Love Sux". Tas pie klausītājiem nonāks jau februārī.

Kanādiešu poppanka zvaigznei šis būs jau septītais studijas albums. Tajā būs dzirdami arī vairāki viesmūziķi - Machine Gun Kellyblackbear un grupas "Blink-182" mūziķis Marks Hopuss (Mark Hoppus).

Jaunais albums, kas seko 2019. gada platei "Head Above Water", dienas gaismu ieraudzīs 25. februārī "Blink-182" bundzinieka Trevisa Bārkera (Travis Barker) "DTA" ierakstu kompānijas paspārnē. 

"Mūs ar Avrilu vieno sena draudzība, bet šķiet, ka viņas mūzikas fans esmu vēl ilgāk. Viņa ir patiesa “sliktā meitene” un ikona gan kā izpildītāja, gan autore un ar savu klātbūtni vien padara visu īpašu. Gada sākumā darbojāmies studijā un bija bezgala jautri, zināju, ka gribu viņu aicināt pievienoties savai komandai. Esmu bezgala priecīgs, ka tagad viņa ir te. Ar nepacietību gaidu, kad ikvienam varēsim nodot Avrilas jaunās dziesmas," sveicot astoņkārtējo "Grammy" balvas nominanti savas izdevniecības paspārnē teicis Bārkers

Jaunajā albumā iekļauts arī 2021. gadā izdotais singls "Bite Me". Piektdien, 14. janvārī izdots nākamais singls "I Love It When You Hate Me", kurā piedalās mūziķis Metjū Tailrs Musto (Matthew Tyler Musto), kas pazīstams ar skatuves vārdu blackbear.

Noklausies!

"Vienmēr esmu bijusi sajūsmā par Trevisu un viņa veikto darbu. Pirmo reizi mēs kopā strādājām pirms piecpadsmit gadiem pie mana albuma "The Best Damn Thing", un, gadiem ejot, ir prieks sekot viņa izaugsmei kā producentam. Tik daudz kopā strādājot pie manām jaunajām dziesmām, likās, ka pievienoties viņa izdevniecībai ir tikai loģiski, tā ir laba “mājvieta” man un manai mūzikai. Esmu priecīga nodot klausītājiem jauno dziesmu – tā ir himna pašnovērtējumam," stāsta Avrila.

Avrila Lavinja
Avrila Lavinja Foto: publicitātes

Jauno plati iedvesmojusi grupa "Green Day", un tā "ir mīlestības vēstule sievietēm".

Atgādinām, ka Avrila Lavinja 2008. gadā uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu