Jaunam autovadītājam paliek slikti, viņš ietriecas ielas malā novietotos auto

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Divu auto saimniekiem brauciens uz tuvējo pārtikas veikalu sagādāja nepatīkamus pārdzīvojumus. Tā vietā, lai 20 minūšu laikā iepirktos, viņiem Prūšu ielā nācās pavadīt vairāk nekā stundu, jo viņu stāvošajās mašīnās bija ietriecies cits spēkrats.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, BMW un Toyota vadītājiem veikala apmeklējums ievilkās, jo viņu ceļmalā novietotajās automašīnās bez kāda redzama iemesla ietriecās vieglais spēkrats Audi.

“Es tikai dzirdēju sitienu un redzēju, ka BMW iebrauc mūsu mašīnā saka,” raidījumam sacīja Toyota īpašnieks Jurijs.

“Es biju veikalā, gāju ārā ar maisiem rokās un mani piemeklēja šoks, es pat nezinu, kā to var citādāk aprakstīt. Avārijas brīdī es vēl biju veikalā, atnācu un manā mašīnā ietriecās šis jaunais vīrietis. Viņš saka, ka esot palicis slikti, taču viņš bija aizdomīgi “zaļš”. Es nevienu nevainošu, vienīgais man personīgi viņš likās aizdomīgi “zaļš”. Tagad es rakstīšu paskaidrojumu par to, ka mēs bijām veikalā, tālāk jau, lai skaidro apdrošināšanas kompānija,” norāda BMW īpašniece Olga.

Kad ieradās mediķi, viņi aptuvenin 15 minūtes aprūpēja Audi vadītāju uz vietas, bet tad mediķi ieslēdza bākugunis un kopā ar pacientu aiztraucās slimnīcas virzienā. Arī policisti norāda, ka iespējams, avārijas cēlonis saistīts ar šofera veselības stāvokļa pasliktināšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu