Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 17. līdz 23. janvārim.

AUNS

Rosīga nedēļa, kad vajag daudz paspēt. Neatkarīgi no tā vai strādā klātienē vai attālināti, labs laiks, lai prezentētu savas idejas, kā arī rīkotu tiešsaistē sanāksmes, konferences vai neformālas tikšanās. Sabiedrisko aktivitāšu laikā var rasties jaunas pazīšanās vai dzimt kādas simpātijas. Profesionālajā jomā būsi autoritāte, kuras viedoklī ieklausās. Interesantas iespējas var pavērties saistībā ar ārzemju tēmu. Brīvajā laikā parūpējies par ģimeni, bet nepieļauj gan, ka kāds no tuviniekiem pārāk diktē noteikumus. Neizrunātas lietas var radīt spriedzi.

VĒRSIS

Izej mazliet ārpus ierastās komforta zonas un ieraudzīsi dzīvē jaunas krāsas. Arī ziemas žilbinošajā baltumā reizēm var saskatīt varavīksni. Galvenais – vēlēties. Ja staigāsi bubinādams par citu neizdarību vai dzīves netaisnībām, tad radīsies stress. Taču ir lieliskas iespējas izvirzīties darbā vai biznesā, iepazīt interesantus cilvēkus. Brīvdienās vajadzētu kaut kur aizbraukt – pie dabas, pasportot, nelielā ekskursijā. Tas stiprinās ģimenes saites un radīs jaunu dzirksti attiecībās. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

DVĪŅI

Ļoti svarīga brīvības sajūta. Ideālais variants, ja vari savu darba ritmu koriģēt pats: kādu dienu vēlāk pastrādāt, kādu – ilgāk pagulēt. Ja darba pienākumi liekt turēties pie stingras disciplīnas, tad vismaz vakaros dari ko uzmundrinošu un iedvesmojošu, atkarībā no iespējam un laika apstākļiem. Garāka pastaiga, labs

romāns, lieliska filma, sevis lutināšana ir tas, kas nepieciešams pēc spraiga darba. Brīvdienas kopā ar savējiem. Kāds atklās sevī kulināra talantu, kāds amatnieka prasmes. Kad rokas strādā prāts atpūšas.

VĒZIS

Ļoti darbīga nedēļa. Vēzis visur pirmais, par visiem visašākais – un lai tikai kāds pamēģina pateikt, ka viņa devīze pēc dziļākās būtības ir: „Viens solis uz priekšu, divi atpakaļ...” Nekā tamlīdzīga! Pratīsi iedvesmot un uzmundrināt arī citus. Iespējams, izveidosies kāda jauna sadarbība, kas nākotnē var izrādīties ienesīga. Tikai līgumu parakstīšanu vēlams plānot februāra sākumā. Nedēļas nogalē būsi izdomājis jautru un sirsnīgu atpūtu ģimenei. Varat kopā doties brīvdabas piedzīvojumos vai mājās izspēlēt prāta spēles. Brīvajiem cilvēkiem labs laiks attiecību veidošanai.

LAUVA

Lauvai tīk būt pirmajai, lieliskai un nepārspējamai. Bieži vien tas tā ir, taču šajā nedēļā būtu vēlams ambīcijas nolikt malā un strādāt komandā. Kā saka: viena galva gudra, divas vēl gudrākas. Diskusijās ar kolēģiem vai darījumu partneriem nonāksiet pie lieliskām idejām. Ja arī būs viedokļu atšķirības, tad strīdos dzims patiesība, un labākais risinājums. Nedēļas nogalē palutini savus mīļos, aizved ziemas pastaigā pie dabas vai uz sniegotu kalnu. Brīvajiem ļaudīm iespējama negaidīta tikšanās un dzirksts no pirmā acu skata.

JAUNAVA

Svarīga tēma – finanses. Ja ar tām kaut kas nav kārtībā, tad Jaunavai prāts nemierīgs. Taču dažkārt rodas vēlme nopirkt kādu pazīstama zīmola lietu, kaut arī varbūt pēc tās nav vajadzības. Par to šonedēļ īpaši padomā. Taču... ja gribas kaut ko vairāk, nekā iespējams, tad jāmeklē varianti, kā ienākumus palielināt. Paskaties, kādas vēsmas darba tirgū: varbūt ir vērts apgūt ko jaunu, varbūt

attīstīt savu biznesu. Brīvajā laikā pirmajā vietā sirdslietas. Daudz mīlestības, daudz kaislību, brīvajiem ļaudīm – galvu reibinoši piedzīvojumi.

SVARI

Garastāvoklis mainīgs. Tāpēc turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas par visu žēlojas. Gaudu dziesma „vissirsliktīīī” mēdz būt diezgan lipīga. Darbā daudz ideju un, ja izdosies kaut daļu no tām īstenot, būsi priecīgs. Kādu dienu var būt grūti savienot darba un mājas pienākumus. Izstāsti situāciju un palūdz, lai ģimene izturas ar sapratni. Bet brīvdienās gan savus mīļos palutini no visas sirds. Izdosies garda maltīte un jauks vakars, tiešsaistē pieslēdzot tālākus radus un draugus. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta tikšanās ar tālejošu turpinājumu.

SKORPIONS

Tavs prāts darbojas racionāli un māņiem netic, taču šonedēļ iespējamas notikumu sakritības un intuīcijas pastiprināšanās. Ieklausies, ko saka priekšā „iekšējā balss”. Var būt situācijas, pēc kurām pārsteigti jāiesaucas: „Es taču teicu!” vai „Tieši tā, kā es nodomāju!” Nedēļa laba, lai risinātu finanšu jautājumus un lūkotos, kā nopelnīt vairāk. Ieskaties tiešsaistes kursu piedāvājumos, acīs var iekrist kas noderīgs. Sirdslietās romantiskas noskaņas. Svarīgi, lai līdzās ir cilvēks, ar kuru saprasties bez vārdiem. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas tādu satikt.

STRĒLNIEKS

Ļoti enerģiska nedēļa. Katru dienu būsi pirmais darbavietā, ofisā, vai virtuālajā attālinātās saziņas telpā. „Labrīt! Kā iet? Lai visiem forša diena!” Strēlnieks savā elementā. Lai arī kādi pienākumi, viss ies no rokas. Un būs atdeve arī materiālā izteiksmē. Ja šķiet, ka ar atalgojumu vai ienākumiem kaut kas nav kārtībā, runā ar darba devējiem vai biznesa partneriem. Ja pienāk svarīga informācija, tad visu pats pārbaudi – iespējamas neskaidrības un pārpratumi. Brīvdienās gribēsies izgulēties un mierīgi atpūsties, nedarot neko.

MEŽĀZIS

Tevī ir tā labā spīts, kas liek doties uz priekšu un nenolaist rokas pie pirmajām grūtībām. Cilvēki to ļoti novērtēs, uzticēsies, ieklausīsies padomos. Šonedēļ ar tavu palīdzību tiks atrisinātas vairākas piņķerīgas situācijas. Iespējami arī pozitīvi jaunumi saistībā ar peļņu un materiālo situāciju. Darbā jāstrādā daudz un atbildīgi, bet pēc tam priecīgi „pīkstieni” tālrunī no bankas par konta papildinājumu. Brīvdienās gribēsies kaut kur aizbraukt – izvēdināt galvu. Jāgādā par saticību ar mīļoto, bet, ja šobrīd sirds brīva, tad iespējami intriģējoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Svarīgi, lai līdzās ir domubiedri. Tev daudz izcilu ideju, bet ne visi tās uztvers un atbalstīs. Vajag sadarboties un tās tālāk attīstīt kopā ar cilvēkiem, kas ar tevi uz viena viļņa. Netērē enerģiju izskaidrojot visiem, visu, bet - kā bija tajā leģendārajā dziesmā: „Savējie sapratīs...” Var uzrasties seni darījumu partneri vai draugi, kas ieinteresēti biznesa sadarbībā. Brīvajā laikā mājās saimniecības darbi, iespējams, kaut kas jāsaremontē. Tikai nebūtu vēlam iegādāties jaunu sadzīves tehniku vai tehnoloģiskas ierīces.

ZIVIS

Darbi ies no rokas un strādāsi ar atdevi. Kolēģi vai sadarbības partneri knapi spēs tikt līdzi. Turi kopējo tempu, jo šonedēļ ir labas iespējas daudz izdarīt un arī pielikt punktu projektiem, darbiem, iecerēm, kas kādu brīdi „sabremzējušās”. Brīvdienās jutīsies nopelnījis atpūtu – no sirds un ar vērienu. Sauc kopā tiešsaistē draugu pulku un dzirkstīs optimisms. Jautra polifonija, ja gribas kopā padziedāt. Brīvajiem cilvēkiem šī nedēļa var atnest pārsteigumus privātajā dzīvē. Pēkšņi atklājas kāds slepenais pielūdzējs vai simpātijas ar sen zināmu cilvēku

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu