Svētdien pieķerti astoņi dzērājšoferi; viens automašīnu vadījis narkotisko vielu ietekmē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pieķerti astoņi dzērājšoferi, puse no tiem - Zemgalē. Kādam vadītājam Kurzemā noformēts protokols par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu ietekmē, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, puse no tiem - Rīgā un apkārtnē. Vēl deviņas avārijas notikušas Latgalē, sešas Zemgalē, bet Vidzemes un Kurzemes reģionā - pa četrām.

Negadījumos kopumā cietuši septiņi cilvēki, tostarp seši - Rīgas reģionā. Pieci no galvaspilsētā un apkārtnē cietušajiem bijuši mazāk aizsargātie satiksmes dalībnieki, proti, traumas guvuši trīs gājēji un divi velosipēdisti. Vēl viens cilvēks cietis kādā avārijā Latgalē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 373 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 163 par ātruma pārsniegšanu. Visvairāk ātruma pārkāpēju fiksēts Rīgas reģiona - 66. Vidzemes reģionā pieķerts 31 atļautā braukšanas ātruma pārkāpējs, Latgalē 24, bet Zemgalē 23. Vismazāk protokolu par braukšanas ātruma pārkāpšanu bijis Kurzemē - 19.

Pieķerti arī astoņi dzērājšoferi, puse no tiem - Zemgalē. Trīs autovadītāji par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā aizturēti Kurzemes reģionā, bet viens - Rīgas reģionā.

Kādam vadītājam Kurzemā noformēts protokols par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu ietekmē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu