Tiktokere atmasko neīsto Kailijas Dženeres skaistumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix, TikTok

Tiktokere Andžela Franko veikusi veselu pētījumu par to, kā modele, televīzijas personība Kailija Dženere tikusi pie savas sapņu figūras. 

Kailijas plastiskās ķirurģijas

Kā norāda Andžela Franko, Kailijas vēlamā sapņu figūra tapusi 2014. gadā. Šis bijis gads, kad Kailija mazāk parādījusies sabiedriskajā dzīvē un, izejot publiski, centusies savas pārvērtības slēpt ar apģērba palīdzību.

Foto: TikTok

Franko pievērš uzmanību laikam, kad pazūd Kailijas vēderiņš un kad viņa sāk nēsāt ne tikai oversize apģērbu, bet izteikti arī ap pēcpusi sāk siet jakas. Franko vairākkārt video vērš uzmanību uz foto, kuros redzams, ka Kailija veikusi injekcijas. 

Foto: TikTok

Vienā fotogrāfijā tiktokere norāda, ka zem Kailijas apspīlētajām biksēm manāma elastīgā saite vai pēcoperācijas apsējs. 

Foto: TikTok

Andžela savā video apkopojusi visu šo Dženeres pārvērtības gadu mēnesi pēc mēneša. Noskaties!

@angelesfrancoo #kyliejenner ♬ Funky Town - The Dance Queen Group

Par Kailiju Dženeri

Kailija Dženere ir amerikāņu televīzijas personība, modele, uzņēmēja un interneta zvaigzne. Kopš 2007. gada piedalījusies realitātes šovā Keeping Up with the Kardashians (viņa ir Kimas Kardašjanas pusmāsa). 2012. gadā sadarbībā ar apģērbu brendu PacSun un kopā ar māsu Kendalu izveidoja apģērbu liniju Kendall & Kylie. 2015. gadā viņa izveidoja pati savu kosmētikas līniju Kylie Cosmetics, un tās aplikācija sasniedza pirmo vietu iTunes App Store. 2018. gadā Kailija sasniedza 100 miljonus sekotāju sociālajā tīklā Instagram, tādējādi viņa ir viena no top 10 visvairāk sekotājiem profiliem šajā tīklā. 2017. gadā Dženere tika ierindota Forbes 100 slavenību sarakstā, kļūstot par jaunāko personu, kas tur iekļuvusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu