Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nevaru "beigt" prezervatīvā... (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock. TVNET kolāža

Seksuālo attiecību eksperts, vairāku grāmatu autors un seksa tehniku treneris Alekss Mejs citē kāda vīrieša uzdotu jautājumu: "Ko man iesākt, ja seksuālas attiecības un prezervatīvu man ir teju neiespējami apvienot? Man grūti ejakulēt, ja izmantoju šo kontracepcijas metodi."

Parasti iesaka noskaidrot, vai problēma ir fiziska vai pastāv psiholoģiska barjera, kāpēc vīrietis nespēj ejakulēt, lietojot prezervatīvu. "Bet es teiktu, ka gandrīz visas problēmas ar prezervatīviem, šķiet, ir psiholoģiskas, nevis fiziskas. Tā kā psiholoģiskas problēmas ir terapijas cienīga atbilde, šoreiz ieteikšu trīs idejas, ja tā ir vairāk fiziska rakstura problēma," stāsta Alekss Mejs

Alekss Mejs iesaka trīs iespējamos risinājumus:

1. Finiša taisnē jūsu partnere ar prasmīgām rokām, atkārtoju, "prasmīgām" vai orālā veidā, vai izmantojot abas prakses - orālos glāstus un manuālo piegājienu, palīdz jums sasniegt vēlamo baudas virsotni. 

2. Otrs risinājums ir īpaši plāni prezervatīvi, par kuriem daudzi neko nezina. Jā, tā ir vesela industrija, kas attīstās ar katru gadu un ražo aizvien plānākus prezervatīvus. Es pats lietoju un iesaku divus šādus modeļus, kas nebūt nav reklāma, bet īsta pieredze, - "Okomato" (0,03 mm) un "Sagami" (0,02 mm).

3. Pēdējais risinājums vairāk domāts drosmīgiem partneriem, kas mīl piedzīvojumus un ko nemulsina nekādas ekstrēmākas mīlas spēles. Tie ir anālie aizbāžņi, ar kuru palīdzību ir iespējams sievietes vagīnu sašaurināt un abiem partneriem seksu padarīt vēl niansētāki izjustu. Šādā gadījumā vīrietis arī ātrāk sasniegs ejakulāciju un prezervatīvs patiešām vairs nebūs problēma. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu