Otrdiena horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 18. janvārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Laba diena, lai prezentētu idejas, kā arī rīkotu tiešsaistē sanāksmes, konferences vai neformālas tikšanās. Sabiedrisko aktivitāšu laikā var rasties jaunas pazīšanās vai simpātijas.

VĒRSIS

Darbi var mazliet sabremzēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Necenties par katru cenu izdarīt to, ko esi plānojis. Sīzifa akmens nav pret kalnu jāveļ – priekšā vēl citas darba dienas.

DVĪŅI

Ļoti spraigs dienas ritms. Pēc darba dari ko uzmundrinošu un iedvesmojošu. Garāka pastaiga, laba grāmata, lieliska filma, sevis lutināšana. Esi to pelnījis.

VĒZIS

Spītēšanās šodien nevietā – esi gatavs respektēt atšķirīgus viedokļus. Ja darbā neiet tā, kā esi plānojis, tad vajag „paņemt pauzi” un pagaidīt. Gan viss vēlāk nokārtosies.

LAUVA

Diskusijās ar kolēģiem vai darījumu partneriem nonāksiet pie lieliskām idejām. Ja arī būs viedokļu atšķirības, tad strīdos dzims patiesības grauds.

JAUNAVA

Atbildīgi pienākumi un var gadīties, ka priekšniecība vai darījumu partneri uzstāda savus noteikumus. Tādus, par ko iepriekš nav bijusi vienošanās. Neuzņemies pārāk daudz.

SVARI

Darbā daudz ideju un, ja izdosies kaut daļu no tām īstenot, būsi priecīgs. Svarīgajās lietās turi roku uz pulsa un nepaļaujies uz citu dāsnajiem solījumiem.

SKORPIONS

Šī diena ir laba, lai risinātu finanšu jautājumus, plānotu ienākumus un lūkotos, kā nopelnīt vairāk. Ieskaties tiešsaistes kursu piedāvājumos, acīs var iekrist kas noderīgs.

STRĒLNIEKS

Viss ies no rokas, un būs atdeve arī materiālā izteiksmē. Ja šķiet, ka naudas lietās kaut kas nav kārtībā, runā ar darba devējiem vai biznesa partneriem.

MEŽĀZIS

Darbā ar tavu palīdzību tiks atrisināta kāda sarežģīts situācija. Iespējami arī pozitīvi jaunumi saistībā ar peļņu un materiālo stāvokli. Nekautrējies apspriest naudas lietas.

ŪDENSVĪRS

Jaunas idejas, bet netērē enerģiju izskaidrojot visiem visu. Sadarbojies ar cilvēkiem, kas saprot no pus vārda. Var uzrasties seni darījumu partneri vai draugi, ar ko kopā darīt lielas lietas.

ZIVIS

Diezgan sarežģīta diena. Darba lietās daudz emociju, iespējamas domstarpības ar kolēģiem vai biznesa partneriem. Neuzņemies atbildību situācijās, kas uz tevi tiešā veidā neattiecas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu