Deguns = "krāniņa" garums? Urologs atklāj patiesību (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock, TVNET kolāža

Tas, ka vīrieša dzimumlocekļa garumu ir iespējams noteikt pēc viņa deguna izskata, ir tikai viens no pieņēmumiem. Izrādās, arī kājas pēdas un pat sprīža garums kaut ko liecinot. Kā tad ir patiesībā? 

Uroloģe un iegurņa ķirurģe Rena Malika savā "YouTube" kanālā aplūko pētījumus, kas var nodrošināt ticamāku un zinātniski precīzāku dzimumlocekļa izmēra rādītāju.

Japānā veiktā pētījumā, kurā piedalījās 136 vīrieši vecumā no 30 līdz 50 gadiem, veica dažādus dzimumlocekļa mērījumus: mierīgā, izstieptā un erekcijas stāvoklī. Tāpat tika fiksēts sēklinieku un prostatas svars.

"Mēs uroloģijā pētot izmantojam izstiepta dzimumlocekļa garumu kā surogātmarķieri erekcijas dzimumlocekļa garumam, tāpēc varu teikt, ka izstiepta dzimumlocekļa garums un erekcijas garums ir aptuveni vienāds," skaidro Malika. 

Pēc tam Japānas pētnieki nomērīja arī citus orgānus un atklāja, ka viena ķermeņa daļa faktiski korelē ar visiem dzimumlocekļa mērījumiem, ko viņi bija veikuši. Tas ir deguns. 

Pētnieki izmērīja deguna garumu no viduspunkta starp acīm līdz pat abām nāsīm. Tā kā mūsu sejas puses nav identiski precīzas izvēlējās garāko mērījumu.

"Interesanti, ka citi izmērītie faktori nebija saistīti ar dzimumlocekļa garumu," saka Malika. "Šis bija vienīgais orgāns, kura izmērs bija faktiski saistīts ar dzimumlocekļa garumu."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu