Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 19. janvārim.

AUNS

Svarīga darba tēma. Ja esošā situācija neapmierina, tad jāmeklē jauni varianti. Izpēti darba sludinājumus vai apsver privātā biznesa iespējas. Tāda sajūta, ka vajag pārmaiņas.

VĒRSIS

Jauna informācija un jauna pieredze – šī diena ir lieliska redzesloka paplašināšanai. Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nav iemesla satraukumam. Vēlāk situācijas atrisināsies.

DVĪŅI

Ja kārtojamas lietišķas darīšanas, tad esi modrs attiecībā uz juridiskām niansēm. Daudz emociju gan darbā, gan privātajā dzīvē. Pirms ko teikt vai izlemt – noskaiti līdz desmit.

VĒZIS

Tev būs viedoklis, ko gribēsi no visas sirds un ar visiem spēkiem aizstāvēt. Šajā sakarā iespējami strīdi – gan ar kolēģiem, gan mājiniekiem. Padomā, vai ir vērts...

LAUVA

Profesionālajā jomā nodemonstrēsi savas spējas un zināšanas visaugstākajā līmenī. Tikai pievērs uzmanību finansēm, jo katram darbam un katrai idejai ir sava cena.

JAUNAVA

Optimisms un enerģija. Varbūt, ka viss nenotiek pēc iecerētā plāna, bet tas nebūs iemesls pesimismam. Vakarā sirsnīgas emocijas un sirdslietu piedzīvojumi.

SVARI

Šodien jāsadala uzmanība – var būt grūti savienot profesionālos un mājas pienākumus. Izstāsti situāciju un palūdz, lai ģimene izturas ar sapratni, ja vēlā vakara stundā vēl esi darbos.

SKORPIONS

Vai esi aizdomājies, ka vari vairāk, augstāk, tālāk? Un – vai dari to, kas ir tava sirdslieta? Padomā par jauniem apvāršņiem: karjeru, privāto biznesu, spēles laukuma paplašināšanu.

STRĒLNIEKS

Nemierīga diena un gribas pastrīdēties. Ja pienāk darbam svarīga informācija, tad visu pats pārbaudi – iespējamas neskaidrības un pārpratumi. Taču no tā var izvairīties.

MEŽĀZIS

Konkurenti nesnauž vai darbā kādam gribas pavērpt intrigas. Ir tāds teiciens: tas kā pīlei ūdens. Nekādas runas vai nespēj satricināt tavu autoritāti. Smaids un šarms atvērs daudzas durvis.

ŪDENSVĪRS

Dari, ko darīdams... Pievērs uzmanību līgumiem un juridiskiem aspektiem. Solīts makā nekrīt, bet, kas „stipros papīros” ierakstīts, tas jāpilda. Turi visus pie vārda.

ZIVIS

Šodien nevajadzētu uzsākt neko jaunu. Darbojies mierīgi ierastajā ritmā, neiesaisties strīdos par profesionālajām tēmām un neuzticies solījumiem. Labi ieteikumi no seniem draugiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu