Foto ⟩ Iespaidīgas pasaules dabas ainavas no "putna lidojuma"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X

Laikā, kad pavasaris vēl ne tuvu nav ieradies ar sauli un siltu laiku, ir vērts iegremdēties brīnišķīgo dabas foto iespaidos, ko mums sagādājis talantīgais fotogrāfs Dimitars Karaņikolovs.

Viņš, būdams arhitekts pēc profesijas, ir daudz ceļojis un ir ieguvis pieredzi arī 3D arhitektūras vizualizācijās savā studijā, vēsta portāls “Bored Panda”.

“Man patīk šīs vizualizācijas saukt par nākotnes ēku fotogrāfijām. Tie paši principi darbojas abos mākslas formātos – darbs ar gaismu, krāsu, kompozīciju.

Sākotnēji pievērsos pilsētas ainām sava darba ietvaros, tad palēnām sāku vingrināties aerofotogrāfijā, un nu jau tā ir mana otrā profesija.

Pēdējos gados es jo īpaši esmu ieguldījis laiku, ceļojot uz dažādām neparastām valstīm. Saviem darbiem izmantoju tālvadības dronu,”

stāsta Karaņikolovs. “Mani aizrauj tieši šī perspektīva – skats no augšas uz leju, ko ir iespējams nofotografēt tikai ar dronu vai satelītu.

Savā ziņā jau tas ir tāds kā arhitektūras plāns, kaut kas, ko neredz cilvēka acs ikdienā.

Dažādi vides objekti izskatās daudz pārsteidzošāk “no putna lidojuma”, un es gribēju parādīt, ka ar dronu uzņemti attēli nav tikai tehniski risinājumi, ar to var fotografēt cilvēkus, dzīvniekus, dabu.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu