Usiks: Savas pozīcijas dēļ esmu zaudējis daudz naudas (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksands Usiks
Oleksands Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Nepārspētais Ukrainas bokseris Oleksands Usiks atklājis, ka viņam ir grūti atrast sponsorus, turklāt dzimtajā Ukrainā viņam tādu nav vispār. Savas pozīcijas dēļ viņš zaudējis daudz naudas. 

17. janvāri Usiks nosvinēja savu 35. dzimšanas dienu. Savas karjeras laikā viņš izcīnījis uzvaras visās 19 cīņās profesionālajā ringā, no tām pēdējās trīs guvis smagsvaru divīzijā. 

Iepriekšējā cīņa pret britu zvaigzni Entoniju Džošua viņam kļuva par ienesīgāko cīņu karjerā. Usiks savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

"Reklāmas līgumi? Ukrainā man tādu nav. Situācija ir tāda, ka naida un pārpratumu dēļ man gar degunu aizgājuši ļoti daudzi sadarbības līgumi, kuri mērāmi miljonos. Piemēram, man ir teikuši, ka es kaut ko esmu izteicies par politiku. Kad jautāju, lai man pierāda, ka esmu to teicis, man atbild: "Nu, par tevi tur tā runā." Citi tā runā, nevis es," intervijā "Youtube" kanālā "Маша Ефросинина" sacīja Usiks. 

Savulaik medijos izskanēja ziņas, ka Usiks nav vēlējies doties uz cīņu Maskavā, kur 2018. gadā risinājās Pasaules boksa supersērijas fināls pret Muratu Gasijevu. Ukrainis cīnījās un guva virsroku 12 raundu cīņā. 

Usiks pastāstīja, ka pašlaik notiek sarunas par kādu reklāmas līgumu Ukrainā, bet līdz šim viņam tādi dzimtenē nav bijuši. 

"Savas pozīcijas dēļ esmu zaudējis daudz naudas, bet es to nenožēloju. Nauda droši vien ir visvieglāk iegūstamais resurss," pauda Usiks. 

Usiks, visticamāk, savu nākamo cīņu arī aizvadīs pret Džošua. Šis duelis varētu notikt šī gada pirmajā ceturksnī. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu