Aktrises Pamelas Andersones un rokmūziķa Tomija Lī attiecības bija īpašas. Tik kaislīgas un enerģētiski uzlādētas, ka šo maģiju prasīt prasījās iekapsulēt laikā un telpā, tā, lai vecumdienās būtu, ko atcerēties. Tāpēc viņi izdarīja ko tādu, kas pāru starpā nav retums, – iemūžināja intīmus mirkļus privātā seksa video, kas nebija paredzēts svešām acīm. Tomēr pieaugušo filmai nebija lemts palikt ieslēgtai seifā villas garāžā. Tā nonāca atriebības kāres mākta elektriķa rokās, kurš parādīja to arī pārējai pasaulei.

Seksa simbola un dumpinieka eksplozīvā savienība

"Playboy" modele un seriāla "Baywatch zvaigzne", 90. gadu seksa simbols Pamela Andersone ar grupas "Mötley Crüe" bundzinieku iepazinās 1994. gada Vecgada vakara ballītē Losandželosas naktsklubā "Sactuary".

Andersone bija tāda kā "Sanctuary" līdzīpašniece, jo viņai piederēja neliela daļa no naktskluba, bet Lī, kā jau viņa statuss pieprasīja, dzīvoja pēc "sekss, narkotikas un rokenrols" moto. Arī viņu iepazīšanās nenotika skaidrā prātā. Grupas "Mötley Crüe" 2001. gadā izdotajā biogrāfijā "Dirt" Tomijs Lī raksta, ka tajā vakarā ieņēma ekstazī, kuru noskaloja ar šveiciešu kanēļa liķiera "Goldschläger" šotu, ko viņam uzsauca Pamela. Viņa savukārt atceras, ka pēc tam mūziķis pienācis klāt, sagrābis aktrisi un nolaizījis viņai seju.

"Man viņš šķita jautrs, draudzīgs, jauks puisis, un es iedevu viņam savu numuru," Andersone atminas, sniedzot interviju žurnālam "Movieline".

Tomijs Lī nekavējās piezvanīt. Un turpināja to darīt nedēļām ilgi. Un iegādājās seksa rotaļlietas un kostīmus četrsimt dolāru vērtībā, jo bundzinieks loloja lielas cerības par abu pirmo kopīgo nakti. Abi sazvanījās dienā, kad Andersone devās prom no Losandželosas uz Kankūnas kūrortu Meksikā, lai piedalītos fotosesijā. "Tu dosies prom bez manis?" Tomijis viņai pavaicāja. Lai arī Andersone lūdzās, lai viņš viņai neseko, Lī sarunu noslēdza ar vārdiem: "Labi, tiksimies vēlāk."

Rokmūziķis tiešām devās uz Kankūnu, atklāja, ka Andersone tur ir apmetusies "Ritz-Carlton" viesnīcā, un ieradās pie viņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp