Jaunākais video par Putina pili pirmajā diennaktī skatīts 3,8 miljonus reižu (74)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix, Navaļnija birojs

Ieslodzītā Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku jaunākā filma par Krievijas prezidenta Vladimira Putina grezno pili Melnās jūras krastā pirmās diennakts laikā vietnē “YouTube” skatīta gandrīz 3,8 miljonus reižu.

Filma-pētījums “Zelta neprāts. Putina pils reālās fotogrāfijas” Navaļinja “TouTube” kanālā tika publiskota 20.janvārī - gadu pēc pirmās filmas “Pils Putinam. Vislielākā kukuļa stāsts” iznākšanas.

Pirms gada Navaļnijs un viņa komanda pirmo reizi sniedza detalizētu Informāciju par Putina pili. Pirmā filma “YouTube” skaitīta jau vairāk nekā 120 miljonus reižu.

Pirmajā filmā Navaļnija komanda, sadarbībā ar arhitektiem un interjera dizaineriem bija izveidojusi vizualizācijas par to, kā vajadzētu izskatīties pils eksterjeram un interjeram, balstoties uz viņu rīcībā esošajiem pilns plāniem, kā arī mēbeļu un interjera priekšmetu sarakstu.

Savukārt jaunākajā filmā Navaļnija kolēģi publisko pavisam reālus fotoattēlus, kas tapuši pilī. Šie attēli gandrīz pilnībā sakrīt ar pirms gada tapušajām vizualizācijām.

Navaļnija līdzgaitnieki Marija Pevčika un Georgijs Alburovs, publiskojot jaunāko filmu, norādīja, ka Krievijas propagandas kanāli veselu gadu izplatījuši dažādas teorijas – ka Putina pils nemaz neeksistē, ka tā ir izdomāta, ka tā nemaz nepieder Putinam, ka tā nemaz nav grezna un tā tālāk.

Putins, protams, noliedza, ka šī pils pieder viņam. Vēlāk par pils īpašnieku sevi atzina Putina draugs Arkādijs Rotenbergs.

Georgijs Alburovs internetā ievietojis visus pilī tapušos attēlus, kas nonākuši Navaļnija līdzgaitnieku rīcībā. Šos attēlus iespējams aplūkot šeit.

Komentāri (74)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu