Svētdienas horoskops: kārtīgi izgulies un palutini sevi!

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 23. janvārim.

AUNS

Svarīgas attiecības ar mīļoto cilvēku. Vajadzētu atrast laiku, lai parunātos vai kaut kur kopā aizietu – garākā pastaigā pa dabas takām vai vecpilsētas romantiskajām ieliņām.

VĒRSIS

Mīlestība sildīs sirdi un būs sajūta, ka ar to otru cilvēku esi pazīstams jau sen, kopš neatminamiem laikiem. Sarīkojiet kopā sirdi sildošu pasākumu.

DVĪŅI

Jauka diena. Uz dzīvi skatīsies pozitīvi – ar labestību un smaidu. Vislabāk jutīsies mājās ar bērniem un ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

VĒZIS

Pārdomas par dzīvi. Vēlēsies izvērtēt, kas paveikts un kas darāms tuvākajā laikā. Svarīgi, lai šādos brīžos neviens netraucē un nejauc galvu. Palūdz saviem mīļajiem šodien to respektēt.

LAUVA

Vislabāk jutīsies mājās kopā ar savējiem. Tomēr attiecībās iespējamas kādas peripetijas. Nestrīdies ar savu otro pusīti, bet uzklausi un mēģini iedziļināties.

JAUNAVA

Prātā rosīsies plāni, kā iekārtot mājokli, ko iegādāties saimniecībai, un kas būtu jādara ģimenes attiecību uzlabošanai un stiprināšanai. Brīvajiem ļaudīm krāsaini piedzīvojumi sirdslietās.

SVARI

Ģimeniska diena. Par sevi dos ziņas tuvāki vai tālāki radi – kāds no viņiem vienkārši gribēs aprunāties, kādam, iespējams, būs nepieciešama praktiska palīdzība.

SKORPIONS

Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi - atbalsti savas atvasītes un respektē viņu ieceres. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku iepazīšanos.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu mazliet pabūt vienatnē, lai pārdomātu lietas, kas šobrīd svarīgas, un nesteidzīgi pieņemtu pareizākos lēmumus. Labi, ja līdzās ir cilvēks, ar kuru vari dalīties domās un iecerēs.

MEŽĀZIS

Atver sirdi mīlestībai. Tā iedvesmos, nesīs pus solīti virs zemes un spārnos jauniem darbiem. Izbaudi jaukos brīžus. Laba diena arī saimniecības darbiem un pārkārtojumiem mājās.

ŪDENSVĪRS

Mājās nemierīgi. Radinieki gribēs apspriesties, un nāks klajā ar dažādām iniciatīvām. Izsaki viedokli, bet pārāk neiesaisties – gan jau viņi tiks galā arī bez tavas aktīvās līdzdalības.

ZIVIS

Šī diena var atnest pārsteigumus privātajā dzīvē. Pēkšņi atklājas kāds slepenais pielūdzējs vai simpātijas ar sen zināmu cilvēku. Intriģējoša informācija, ko vajag pārbaudīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu