Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs 10 gadus ir precējies ar citu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artjoms Gluzunovs
Artjoms Gluzunovs Foto: Ekrānuzņēmums

Pavisam nesen sabiedrību pāršalca Gluzunovu šķiršanās skandāls. Nu Artjoms, viesojoties realitātes seriālā “Ģimene burkā” pie Agritas Bindres-Blumenauas, atklājis laulības dzīves aizkulises. Viņš ne tikai krāpis Elīnu, bet attiecību laikā bijis precējies ar citu sievieti.

Ar taizemieti Artjoms saskatījies, apmeklējot masāžu pirms 10 gadiem, iemīlējies un pēcāk ar sievieti mijis arī gredzenus. Kopdzīvei gan nav bijis lemts ilgs mūžs, aptuveni pusgads, un sieva bijusi spiesta Latviju pamest. Kopš tā laika abi laulātie vairs nav tikušies.

Artjoms pieļauj, ka tās varētu būt bijušas aprēķina laulības un sievieti nav vadījusi mīlestība, taču viņš gan esot bijis iemīlējies. Kad Agrita vaicā, vai tas ir pieņemami dzīvot attiecībās, kurās aug bērni, un būt laulībā ar citu, Artjoms atbild lakoniski: “Es tur neredzu nekādu problēmu.”

Tiesa, Artjoms sarunā liek manīt, ka viņa dzīvesbiedrene gan nav bijusi mierā ar šo situāciju:

“Elīna mani visu laiku zāģēja – kad tu izšķirsies, kad mēs beidzot apprecēsimies. Bet, ja godīgi, es neredzēju to cilvēku, ar kuru tiešām gribu apprecēties.” 

Kā zināms, pāris bija kopā aptuveni deviņus gadus. Lai arī abi nebija oficiāli precējušies, Elīna pieņēma Artjoma uzvārdu un abi ir vecāki trim bērniem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu