Hadida: sociālie mediji nav īsti! Es jau trīs gadus ciešu no sāpēm un trauksmes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix, Instagram

Viena no pieprasītākajām pasaules modelēm Bella Hadida (25) ir ieguldījusi daudz laika un smaga darba, lai saglābtu savu mentālo veselību. 

25 gadus vecā modele žurnālā "WSJ Magazine" runā par savu karjeras sākumu, kad sākusi just pirmās "dīvainās"sajūtas, kuras tobrīd nav atpazinusi un nespēja nosaukt vārdos. 

"Man bija izteiktas depresijas epizodes. Kad mamma vai ārsts jautāja, kā man klājas, tā vietā, lai atbildētu īsziņā, es vienkārši nosūtu viņiem fotoattēlu," stāsta Hadida, kurai

 vairāk nekā 10 gadus ir diagnosticēta hroniska Laimas slimība.

 "Tā man bija vieglāk, jo es nekad nevarēju izskaidrot, kā jūtos. Es izjutu garīgas un fiziskas sāpes visā ķermenī. Biju vienmēr nogurusi un nezināju, kāpēc! Tas bija visu pēdējo trīs gadu laikā."

Foto: SIPA/Scanpix

Hadida ir arī kopīgojusi vairākus foto Instagram, lai atgādinātu saviem sekotājiem: "Lai gan Instagram viss izskatās tik skaisti, galu galā mēs visi esam "griezti no viena auduma"." 

"Sociālie mediji nav īsti. Ikviens, kam ir grūtības, lūdzu, atcerieties to," viņa rakstīja.

Hadida, kura katru dienu sāk ar dienasgrāmatu rakstīšanu, pateicības meditāciju un vingrošanu, tagad savu garīgo veselību izvirza par prioritāti: "Man ir vairāk labo dienu!"

"Manas smadzenes jūtas labāk, es nejūtos nomākta. Man nav tik daudz trauksmes kā parasti,” viņa skaidroja žurnālam. "Bet rīt es varētu pamosties un viss var būt atkal pretēji.."

"Dažreiz viss, kas mums jādzird, ir tas, ka mēs neesam vieni. Mentālās slimības nav lineāras - tās ir kā plūstošs šķēršļu kalniņš... Tam ir gan kāpumi un kritumi, gan sānslīdes," slimību raksturo Bella. "Bet, ja jūs pietiekami smagi strādājat ar sevi, pavadot laiku vienatnē, lai izprastu savas traumas un priekus, jūs varēsit saprast vai uzzināt vairāk par savām sāpēm un kā ar to visu rīkoties. Tas ir viss, ko jūs varat lūgt pats sev! ”

Bella arī ir atteikusies no alkohola lietošanas kopš pagājušā gada vasaras: "Jā, man patika iedzert - bija jautri, bet tagad saprotu, ka tas visu padara vēl sliktāku..."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu