Tesla Cybertruck iegūst sērijveida mašīnas aprises

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Cybertruck Owners Club

Tesla Cybertruck, kā pirmizrāde notika jau pirms vairāk nekā diviem gadiem, beidzot varētu būtu sasniedzis briedumu un būt tuvu sērijai. Cybertruck Owners Club forumā tika publicēti pikapa nākamās versijas attēli, kas uzņemti telpās, un, spriežot pēc izskata un iespaidiem, šāds auto varētu nonākt arī uz konveijera. Elektroauto ir saglabājis stūraino metāla virsbūvi, taču tam ir vairākas manāmas atšķirības no iepriekšējiem prototipiem.

Attēlos redzams, ka modelim ir pamanāmāks priekšējais bampers un vienkāršāki diski, kas līdzīgi Tesla Model 3 riteņiem. Prototipiem bija citādāks, militāri futūristisks disku dizains un prototipa cienīgas riepas.

Vējstikla tīrīšanai paredzēts viens milzu tīrītājs, kurš novietots paralēli jumta balstam vadītāja pusē un ar savu konstrukciju paplatina aklo zonu. Kā vēsta Motor.ru, Tesla vadītājs Īlons Masks jau ir atzinis problēmu ar tīrītāja atrašanās vietu, taču izskatās, ka inženieriem tā arī nav izdevies atrast tam optimālu pozīciju.

Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck Foto: Cybertruck Owners Club

Tāpat jāpiebilst, ka atšķirībā no agrīnajiem prototipiem sērijveida elektromobilim ir standarta atpakaļskata spoguļi. Bet tas saistīts ar ASV likumdošanu, kas aizliedz pārdot mašīnas bez spoguļiem. Gribētāji kameras spoguļu vietā varēs uzstādīt jau pēc Cybertruck  iegādes.

Durvju rokturus gan automobilim uzstādīt nevarēs. Tādi konstrukcijā nav paredzēti. Jautāsiet, bet kā tad varēs attaisīt durvis? Pēc Maska teiktā, auto spēs atpazīt tuvojošos īpašnieku un automātiski atvērs durvis.

Paredzams, ka jaunas detaļas par pikapu Tesla Motors atklās 26. janvārī, kad iepazīstinās pasauli ar pagājušā gada darbības rezultātiem. Paredzams, ka Cybetruck uz konveijera nonāks tikai 2022. gada beigās, bet pirmie eksemplāri klientiem tiks nosūtīti 2023. gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu