Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 25. janvārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Labs laiks profesionālajai izaugsmei un biznesa attīstīšanai. Līgumus gan pagaidām nevajadzētu slēgt, toties vari rakstīt koncepcijas, projektus un apdomāt kā palielināt ienākumus.

VĒRSIS

Darbā iespējama kāda aizķeršanās, kas darīs bažīgu. Nesatraucies par situācijām, ko nevari ietekmēt. Agrāk vai vēlāk viss atrisinās. Labvēlīga diena ārzemju tēmai.

DVĪŅI

Labas pārliecināšanas spējas. Tev daudz jaunu priekšlikumu, bet ne visi par tiem būs sajūsmā un steigs atbalstīt. Gatavojies uz ilgāku skaidrošanu un turi pie rokas argumentus.

VĒZIS

Darbā ražīga diena. Bet, ja esi vadītājs, tad vajag pakontrolēt, kā virzās darbi. It sevišķi kopīgas sadarbības projekti un it īpaši, ja darīšana ar ārzemēm.

LAUVA

Šodien iespējamas neparedzētas situācijas, kurās jāpieņem aši lēmumi. Iespējams, kāda sadarbība beidzas, kāda sākas. Pēc spraigiem darbiem vakarā palutini sevi.

JAUNAVA

Ja pienākumu apjoms palielinās, tad runā par papildus samaksu. Esi uzmanīgs un precīzs, ja darīšana ar dokumentiem, it īpaši, ja sadarbība ar ārvalstīm. Šodien svarīgas juridiskās nianses.

SVARI

Pameklē tiešsaistes kursu piedāvājumos tādus, kas saistās ar tavu profesionālo darbību. Pēkšņi var atklāties, ka dzīve spērusi platu soli uz priekšu un ar steigu kaut kas jāmācās.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. Labas peļņas iespējas saistībā ar privātā biznesa attīstību, kā arī ar ārzemju tēmu. Var veidoties sekmīga sadarbība ar uzņēmumu, kur ārvalstu kapitāls.

STRĒLNIEKS

Ja šodien čakli strādāsi, veidosi kontaktus un rakstīsi projektus, tad varēsi baudīt ieguldītās enerģijas augļus. Varbūt ne tūdaļ, bet tuvākajā nākotnē noteikti.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā nodemonstrēsi autoritāti un ar tavu viedokli rēķināsies. Aktuāla finanšu tēma: nekautrējies runāt, ja atalgojums neapmierina vai domā par privātā biznesa iespējām.

ŪDENSVĪRS

Kārtīgi jāstrādā un jāiedziļinās visās tēmās, ar ko šodien nākas saskarties. Ja iespējams, izvēlies par sadarbības partneriem cilvēkus, ar ko saproties no pus vārda.

ZIVIS

Lieliska diena ideju prezentācijai, var rasties domubiedri drosmīgu ieceru realizēšanai. Izcelsies ar radošu garu un pārsteigsi kolēģus vai darījumu partnerus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu