Komiķis Rūdolfs Kugrēns dodas Latvijas turnejā ar jaunu izrādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Kugrēns
Rūdolfs Kugrēns Foto: publicitātes

Ar pirmizrādi 19. februārī VEF Kultūras pilī Rūdolfs Kugrēns uzsāk savas jaunās soloizrādes "Tagad" turneju. Pazīstamākais "stand up" komēdijas pārstāvis un žanra celmlauzis Latvijā - komiķis Rūdolfs Kugrēns pēc divu gadu pauzes atgriežas ar jaunu krājumu joku un vērojumu.

""Kaut kad" vai "vēlāk" laikam ir cilvēka ierastākie darbības režīmi. Lai ieliktu ātrumā "tagad", vajag baigās nepatikšanas vai baigo jaudu. "Tagad" ir atgādinājums, ka kaut ko gaidot var gadīties nokavēt, bet īstais brīdis tāds joks vien ir. Šī ir izrāde par šo laikmetu, par cilvēkiem un norisēm šobrīd," saka Rūdolfs, aicinot izmantot iespēju un tikties, kad tas ir iespējams.

Rūdolfa izrādes iesildīs komiķis Kalvis Troska, kas tikko saņēmis Comedy Latvia gada balvu "Grābeklis " par 2021. gada labāko joku.

Izrāde pirmizrādi piedzīvos Rīgā, 19. februārī VEF Kultūras pilī, bet pēc tam dosies uz Cēsīm, Ventspili, Jelgavu, Jēkabpili, Liepāju un Valmieru, drīzumā tūrei pievienojot arī citas Latvijas pilsētas.

Rūdolfs Kugrēns ir aktīvs apvienības Comedy Latvia biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Šobrīd vada sporta raidījumu "Ūdenszeļļi", kā arī basketbola komandas VEF Riga podkāstu.

Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis arī kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido Sarunu festivāla LAMPA "Politiķu cepienu".

Biļetes ir iespējams iegādāties bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu