Latvijā šovasar ienāks video straumēšanas serviss "Disney+" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Disney+"
"Disney+" Foto: publicitātes

Video straumēšanas serviss "Disney+" šovasar sāks darbību 42 valstīs, tostarp Latvijā un citviet Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā, informē "Disney+" pārstāvji Latvijā.

"The Walt Disney Company" apstiprina, ka straumēšanas pakalpojums "Disney+" šajā vasarā būs pieejams 42 valstīs un 11 jaunās teritorijās.

Jauno valstu vidū ir arī Latvija, Dienvidāfrika, Turcija, Polija un Apvienotie Arābu Emirāti. 

Nodrošinot ekskluzīvu pieeju oriģinālsaturam, tūkstošiem "Disney", "Pixar", "Marvel", "Star Wars", "National Geographic" sēriju un vispārējai izklaidei satura zīmolu "Star", "Disney+" ir viena no centrālajām straumēšanas platformām daudziem pasaulē iemīļotiem stāstiem.

"Disney+" ir daļa no "Disney Media & Entertainment Distribution" segmenta. Pakalpojums piedāvā arvien pieaugoša oriģinālsatura straumēšanu bez reklāmām, tostarp pilnmetrāžas filmas, dokumentālās filmas, tiešraides, animācijas seriālus un īsos videoklipus. Papildus vēl nebijuša apjoma piekļuvei "Disney" ilgajai un bagātīgajai filmu un izklaides TV vēsturei, "Disney+" vienlaikus nodrošina arī "The Walt Disney Studios" jaunākā satura straumēšanu.

Savukārt izklaides zīmolā "Star" pieejami jaunumi no "20th Century Studios", "Disney Television Studios", FX, "Searchlight Pictures" un citiem zīmoliem.

Plašāka informācija pieejama "disneyplus.com", kā arī "Disney+" lietotnē viedtālruņiem un savienotajām TV ierīcēm.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu