Rūta Dvinska "Māmiņu kluba" vadīšanas laikā piedzīvojusi rūgtus brīžus (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūta Dvinska.
Rūta Dvinska. Foto: Rūta Dvinska/Facebook

TV3 laika ziņu vadītāja un influncere Rūta Dvinska pērn paziņoja, ka pamet raidījumu "Māmiņu klubs". Nu izdevumam "Ieva" viņa paskaidro savu lēmumu.

Dvinska atklāj, ka nostrādāja "Māmiņu klubā" piecas sezonas un jau vasarā nolēma, ka vēlas iet prom. Šķiršanās notikusi draudzīgi. "Tā bija manis pašas iekšēja sajūta - trauciņš piepilējis pārāk pilns. Mani dzina bailes - un ja nu nekas nemainīsies? Tā doma man šķita tiešām baisa - ka tu neaudz stagnē, paliec uz vietas un tev

gluži kā uz pieres uztetovēts "Māmiņu kluba" vadītāja, un viss.

Sapratu - ja palikšu, būšu negodīga pret sevi, un to jutīs gan skatītāji, gan kolēģi, kas nav to pelnījuši," atklāta ir Rūta.

Viņa neslēpj - šis konkrētais raidījums viņai kā vadītājai un tā sejai nozīmēja vairāk ierobežojumu nekā ilgtermiņa ieguvumu.

Tāpat populārā influencere raidījuma vadīšanas laikā esot saņēmusi naidpilnas vēstules no jaunajām māmiņām. "Nav kontroversālākas tēmas kā bērnu audzināšana! Viens eksperts saka tā, otrs tā, šis pētījums saka tā, pēc nedēļas būs jauns pētījums, un ej nu saproti patiesību! Mammas sasūc to visu sevī un tad ar visām četrām aizstāv savu taisnību, norādot, ka visi citi dara nepareizi. Sapratu, ka es to visu vairs negribu. (..) Cilvēki mani uztvēra nevis kā raidījuma vadītāju, bet kā cilvēku, kas izglīto vecākus, piemēram, par zīdīšanu.

Es nekad nerisinu konfliktus internetā, bet tad man gribas kliegt! Hei, jūs saprotat? Es daru savu darbu - vadu raidījumu, man nav nekādu tiesību nevienu izglītot!

Tam ir eksperti. Un esmu piedzīvojusi rūgtus brīžus, kuru nebūtu, ja tajā laikā es nebūtu bijusi "Māmiņu kluba" vadītāja. Sapratu - ar to visu var dzīvot, bet vai vajag?" tā Dvinska.

Jau ziņots, ka 2021. gada 28. decembrī izskanēja pēdējais raidījums ar Rūtu Dvinsku vadītājas lomā. Nu pārraidi vada māmiņu vidū jau iemīļotā veselīga dzīvesveida entuziaste Kristīne Beitika un geštaltterapeite, emocionālās veselības vēstnese Līva Spurava.

Pēc "Māmiņu kluba" pamešanas Rūta atgriezās televīzijā kā laika ziņu vadītāja kanālā TV3. Līdz 2019. gadam viņa kā laika ziņu moderatore darbojās kanālā LNT.

Rūta ir precējusies ar TV3 sporta ziņu vadītāju Kasparu Dvinski, un pāris audzina divas meitas - Grietu un Doru.

Pilnu interviju ar Rūtu Dvinsku lasiet žurnāla "Ieva" 26. janvāra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu