Vai Aminatai izdosies vēlreiz iekļūt lielajā Eirovīzijā? (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Aminata
Aminata Foto: publicitātes

Viena no pašmāju spēcīgākas balss īpašniecēm, dziedātāja Aminata, izdevusi smeldzīgu balādi "I'm Letting You Go" un piesaka savu dalību šī gada "Supernovā". Dziesmas autore ir Aminata, producents "Kim W". Aminata Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalījās jau 2015. gadā, izcīnot augsto sesto vietu.

Dziesma stāsta par diviem cilvēkiem, kuri vairs nejūt romantisku mīlestību viens pret otru.

“Šķiršanās vienmēr ir sāpīga, it īpaši, ja kopā pavadīti daudzi gadi. Šķirties ir bail, jo nevar zināt, kas sagaida nākotnē, ar otru cilvēku esi saaudzis kopā un nevari iedomāties savu dzīvi bez viņa vai arī viņa dzīvi bez tevis. Domas par to, ka TAVS cilvēks satiks kādu citu, ir sāpīgas. Tas ir egoistiski, bet mēs vienalga paliekam attiecībās, un tad tās jau vairāk izskatās pēc atkarības, nevis mīlestības, bet vienīgā iespēja atbrīvoties no šīs atkarības ir būt drosmīgam un spert šo soli - ļaut otram cilvēkam un sev būt laimīgiem. Tas nenozīmē, ka mīlestībai ir jābeidzas, varbūt tā kļūst citādāka,” par singlu stāsta Aminata.

“Dziesma nav tikai par mīlestību, tā ir par piedošanu, par atbrīvošanos no bailēm, par drosmi spert soli nezināmajā nākotnē,”

Aminata turpina.

Aminatas jaunākais singls šogad būs arī viena no dziesmām, kas "Supernovā" cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. 

Dziesmai “I'm Letting You Go” publicēta arī vārdu vizuālā versija, drīzumā gaidāms arī videoklips.

Noklausies dziesmu!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu