Vientuļa, slima un pamesta. Kas notiek ar Monako princesi Šarlēni?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Reuters/ScanPix

25. janvārī Monako princesei Šarlēnei apritēja 44 gadi. Pasaules sabiedrībai par pārsteigumu neviens viņu sociālajos tīklos neapsveica dzimšanas dienā. Kas notiek Monako karaliskajā ģimenē? 

Prinča Alberta vadītā pils ne tikai ignorēja svētku faktu, bet arī nepublicēja nekādu informāciju par viņas veselības stāvokli.

Starp citu, neatkarīgi franču mediji veica izmeklēšanu un noskaidroja, ka Monako princese atrodas slēgtā iestādē "Paracelsus Recovery", kas atrodas uz ezera Cīrihē.

Klīnika anonīmi un konfidenciāli ārstē narkotiku, alkohola un citas, piemēram, medikamentu atkarības, kā arī strādā ar ēšanas traucējumiem un psihiskiem traucējumiem kopumā.

Vienīgo apsveikumu princesei sarūpējis viņas pašas labdarības fonds, nelielā klipā apkopojot viņas jaunības un ģimenes kadrus.

“Daudz laimes dzimšanas dienā, princese Šarlēne! Mēs godinām jūs par jūsu spēju atdot visu, lai mainītu cilvēku dzīvi visā pasaulē, jūsu aizraušanās un centība glābt dzīvības ir patiesi iedvesmojoša. Mēs ceram, ka šis jūsu ceļojuma video atgādinās par to, cik ļoti jūs esat mīlēta un novērtēta."

Princese Šarlēne pagājušajā mēnesī nebija arī savu dvīņu dzimšanas dienā un Ziemassvētkus arī pavadīja attālināti no ģimenes. 

Princese Šarlēne ar princi Albertu iepazinās 2000. gadā peldēšanas sacensībās Monako, un pāris apprecējās 2011. gadā, bet 2014. gadā sagaidīja dvīņus Gabrielu un Žaku.

Bijusī olimpiskā peldētāja tika ievietota ārstniecības iestādē jau novembrī, pēc 10 mēnešus ilgas prombūtnes dzimtajā Dienvidāfrikā. Viņas vīrs, princis Alberts publiski izteicies, ka viņa cieš no “emocionāla un fiziska spēka izsīkuma”, savukārt draugi izdevumam "Six" stāstīja, ka divu bērnu māte "gandrīz nomira" savā dzimtajā pilsētā Keiptaunā. "Mēs nezinām, kāpēc pils to mēģina slēpt," teikuši Šarlēnes draugi.

Foto: SIPA/Scanpix

Labdarības ceļojumā viņa saslima ar smagu sinusa infekciju, kas viņai vairs neļāva ceļot. Pēc tam viņai bija nepieciešama operācija, kas atkal aizkavēja viņas atgriešanos Monako.

Vēlāk Alberts atklāja, ka ģimenes atkalapvienošanās pirmajās stundās noritējusi "diezgan labi", bet pēc tam kļuva "diezgan acīmredzams", ka Šarlēnei  ir "slikti".

Alberts sacīja, ka Šarlēne "saprata, ka viņai vajadzīga palīdzība".

“Droši vien es to teikšu vairākas reizes, bet tam nav nekāda sakara ar mūsu attiecībām. Es gribu to pateikt ļoti skaidri. Tās nav mūsu attiecību problēmas. Tām ir cits raksturs," uzsver Šarlēnes vīrs. "Viņa vairākas dienas nebija labi gulējusi un vispār slikti ēda. Viņa ir zaudējusi daudz svara, kas padarīja viņu uzņēmīgu pret citām iespējamām slimībām."

Šaubas par Monako karaliskās ģimenes attiecībām nav nekas jauns. Vēl salīdzinoši nesen, 2010. gadu beigās princim Albertam II bija īsta brunču mednieka slava. Viņam esot bijuši neskaitāmi īslaicīgi romāni, tostarp ar supermodeli Klaudiju Šīferi un aktrisi Brūku Šīldsu, kā arī divi ārlaulības bērni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu