Decembrī par Latvijas vīru volejbola izlases galveno treneri apstiprināja 36 gadus veco poļu speciālistu Mihalu Meško Gogolu. Pagoni viņam spoži, jo kā galvenā trenera palīgs kļuvis par pasaules čempionu, kā arī divreiz ieguvis Eiropas bronzu. Vai viņš spēs pacelt Latvijas volejbolu vēl nebijušos augstumos?

Gogols stājās amatā pēc tam, kad šo krēslu tukšu septembrī atstāja igaunis Āvo Kēls. Polis parakstīja vienošanos uz vienu gadu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu, ja Latvijas izlase iekļūs Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā.

2018. gadā Gogols kļuva par Polijas izlases trenera Vitala Heinena palīgu. Kopā ar Polijas valstsvienību viņš jau tajā pašā gadā kļuva par pasaules čempionu, bet pēdējos divos Eiropas čempionātos izcīnīja bronzu.

Jāteic, ka pirmais iespaids par Gogolu ir ļoti labs. Komunikācijā atvērts, pārliecinoši runā, atstāj īsteni mūsdienīga speciālista iespaidu. Ar kolēģiem jau runājām, ka pirmais iespaids līdzīgs tam, kādu pēc pirmās tikšanās ar žurnālistiem savulaik atstāja hokeja treneris Bobs Hārtlijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp