Ko dzirkstošu sola zvaigznes? Februāra mēneša horoskops katrai zīmei (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Foto: shutterstock.com

Februāris jau ved mūs tuvāk pavasarim, gaisā novirmo dabas mošanās nojausmas. Līdz pirmajiem sniegpulksteņiem gan vēl vairāk nekā mēnesis, taču dvēselē atmodas vēsmas, un lielāks optimisms, nekā iepriekš.

Pirmā labā ziņa – 4. februārī planēta Merkurs beidz neganto, piņķerīgo un pārpratumus radošo retrogrādo kustību. Tas nozīmē, ka daudzus saimnieciskos un lietišķos jautājumus risināt būs vieglāk. Februāra pirmajā pusē mūsu zemes pavadonis Mēness ir augošā fāzē, kas arī veicina auglīgu attīstību dažādām iecerēm. Turklāt mēneša pirmajā pusē kosmosā maz spriedzes kombināciju, kas skatu uz dzīvi dara gaišāku un optimistiskāku. Tātad – februāra pirmajā pusē ķeramies ar sparu pie svarīgiem darbiem.

Lai arī skeptiķi teic, ka „sveši svētki” – viens no februāra svarīgākajiem notikumiem sadzīvē ir Valentīndiena.

Eksistē vismaz divas leģendas par svēto Valentīnu, visu mīlētāju aizgādni. Viens stāsts ir par kādu priesteri Valentīnu, kurš dzīvoja III gadsimtā. Romas imperators Klaudijs II kareivjiem liedza precēties, jo uzskatīja, ka mīlestība un pieķeršanās viņus dara vājus. Taču priesteris par spīti imperatora pavēlei mīlētājus laulāja. Kad Klaudijs to uzzināja, Valentīnu nomētāja ar akmeņiem un pēc tam nocirta viņam galvu. Nāvessods esot izpildīts 269. gada 14.februārī.

Cita leģenda vēsta, ka Valentīns bija mūks, kurš nonāca cietumā tāpēc, ka bija kristietis, kurus tolaik vajāja. Valentīns iemīlējās cietuma uzrauga meitā. Mīlestības vēstules mūks parakstīja: “Tavs Valentīns”. Kopš tā laika miljardiem mīlestības vēstījumu tiek parakstītas ar frāzi “Tavs/tava…”.

Svētku nekad nevar būt par daudz, tāpat kā mīlestības apliecinājumu. Un šogad 14. februāra astroloģiskais fons ir īpaši sirsnīgs. Mēness, kas ietekmē dienu noskaņas, atradīsies Vēža zodiaka zīmē. Tās ir emocijas, sirsnība, rūpes par savējiem, mīļums, pieķeršanās. Var parādīties sentiments, bet... kādu reizi jau var. Kāds varbūt izjutīs spēcīgāku emociju viļņošanos, jo tuvojas pilnmēness.

Mēness pilnā fāze 16. februārī plkst.18.56. Šajā dienā tas mana savu atrašanās vietu no Lauvas uz Jaunavas zodiaka zīmi. Dienā vairāk strīdu risku, vakarā un nākamajā dienā – vēlme kritizēt. Gan pamatoti, gan nepamatoti.

Jūtīgākās tēmas tautsaimniecībā un globālos mērogos februārī: būvniecība, nekustamais īpašums, aviācija, smagā tehnika, elektroenerģija, kodolenerģija. Saistībā ar šīm jomām iespējamas problēmas un pret tām jāizturas atbildīgi un jāseko līdzi prasībām, noteikumiem, rekomendācijām.

Šķir lapu un uzzini, kas decembrī gaidāms tavai horoskopa zīmei!

Raksta turpinājums
1 / 13
Nākamais
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu