Priekšlaicīga ejakulācija. Kā apmierināt partneri? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

"Man ir 40 gadu, un esmu precējies ar fantastisku sievieti. Mums ir trīs brīnišķīgi bērni. Pēdējo 18 mēnešu laikā esmu sācis ciest no priekšlaicīgas ejakulācijas un erekcijas tvirtuma zuduma. Lai gan vienmēr esmu juties pārliecināts par savām seksuālajām spējām, tagad sāku justies tās zaudējis..."

"Parasti mans un sievas sekss sākas ar priekšspēli, tad mana sieva sasniedz orgasmu un tikai tad es ejakulēju. Bet tagad tas notiek priekšlaicīgi un es sāku justies nepietiekams savai sievietei. Esmu labā fiziskā formā, nelietoju daudz alkohola. Apzinos savu problēmu, bet kautrējos par to runāt ar sievu. Jebkāda atbilde man noderēs," izdevumā "The Guardian" pēc palīdzības vēršas kāds vīrietis. 

Uz jautājumu atbild terapeite seksoloģe Pamela Stīvensone Konolija.

"Tam visam var būt arī vienkāršs iemesls; piemēram, ja mājā ir trīs bērni, seksuālās aktivitātes var samazināties, tāpēc tās kļūst steidzīgas un kādu no partneriem neapmierinošas. Mēģiniet atrast relaksējošu laiku, ko pavadīt kopā ar sievu. Tomēr simptomi, ar kuriem jūs saskaraties, ir noteikti jāizpēta, jo tie var liecināt par arī par slimībām. Tie var būt arī psiholoģiski iemesli vai kādu zāļu blakusefekts. Priekšlaicīgu ejakulāciju parasti var diezgan viegli ārstēt kompetents seksa terapeits, taču ir svarīgi saprast, kāpēc tā notiek. Pievērsiet šai lietai vairāk uzmanību un saprotiet, ka tā nav neveiksme. Jūs esat pelnījis, lai šo problēmu likvidētu!"

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu