Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 2. februāris.

AUNS

Jābūt gan uzmanīgam sadarbības partneru izvēlē, labāk paļaujies uz saviem spēkiem. Var gribēties daudz tērēt par saimnieciskām vajadzībām, seko līdzi naudas plūsmai.

VĒRSIS

Jāgādā par harmoniju, jo dvēselē valdīs pretrunīgas sajūtas – kādā brīdī piktosies, bet kādā kļūsi pesimistisks. Taču diena ir tīri laba jaunas informācijas iegūšanai un karjerai.

DVĪŅI

Diena ļoti dinamiska, tāpēc par visu vairāk gribēsies mieru. Pievakarē atvēli laiku pats sev, vienatnē atnāks noderīgas atziņas. Laba intuīcija un izpratne par situācijām.

VĒZIS

Darbā ies diezgan nemierīgi, bet tavas idejas tiks novērtētas. Sagatavojis jauniem sasniegumiem. Ir iespējas ne tikai parādīt sevi un gūt gandarījumu, bet arī palielināt ienākumus.

LAUVA

Darbā var nākt pārmaiņas un rasties pavisam jauni izaicinājumi. Esi tolerants pret līdzcilvēku un sadarbības partneru uzskatiem. Runā par to, kas vieno, nevis par to, kas šķeļ.

JAUNAVA

Jāsargās no pārpūles. Darbus, kas nevirzās uz priekšu, atliec uz vēlāku laiku, un pievērsies tam, kur ir rezultāti. Šodien var izdoties realizēt sen izlolotas ieceres.

SVARI

Ja risināmi lietišķie jautājumi, rūpīgi sagatavojies un esi gatavs pamatot savu viedokli, pastāvēt uz savu, nevis mīļā miera labad piekrist tam, ko vēlas citi. Nedari sev pāri.

SKORPIONS

Būs vēlme pierādīt sevi. Ieklausies intuīcijā, tā būs labs palīgs visdažādākajās dzīves situācijās. Spēsi iedziļināties un izprast cilvēku dabu. Tā ir ļoti vērtīga īpašība.

STRĒLNIEKS

Ja spēsi piemēroties apstākļiem un atbilstoši sevi pasniegt, par ienākumiem nebūs jāsūdzas. Nekautrējies runāt par algas pielikumu un līgumu pārskatīšanu.

MEŽĀZIS

Nopietna diena. Nekādas atlaides netiks dotas - darbā atbildīgi jāstrādā un katrs cents jānopelna, taču tava uzcītība un precizitāte tiks novērtēta. Gandarījums par paveikto.

ŪDENSVĪRS

Šodien dzīvosi vairāk ar sirdi un sajūtām, nevis ar dzelžainu loģiku. Tas ļaus labāk uztvert cilvēkus, izprast viņu domas un rīcības motīvus.

ZIVIS

Idejas birs kā no pārpilnības raga, spēj tikai realizēt. Vari rīkot prezentācijas un meklēt domubiedrus. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Tas ir iespējams arī virtuālajā vidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu