Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 3. februārim.

AUNS

Naudas plūsma var sabremzēties, tāpēc seko līdzi visiem ienākošajiem maksājumiem – vai savlaicīgi kontā parādās tas, ko esi nopelnījis. Attiecībās vēlēsies mieru un līdzsvaru.

VĒRSIS

Ir iespējas izcelties un izvirzīties, tādējādi pakāpjoties pa karjeras kāpnēm. Labprāt iesaistīsies sabiedriskās aktivitātēs virtuālajā vidē. Diena ļoti piemērota labdarībai.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā paredzami nopietni pienākumi un atbildība, taču jābūt uzmanīgam ar dokumentiem un līgumiem. Pārbaudi pirms paraksti vai nodod tālāk.

VĒZIS

Šodien nesatraucies par niekiem un neiesaisties strīdos. Ir vērts apsvērt jaunus plānus un biznesa projektus, kā arī meklēt gudrus, uzticamus sadarbības partnerus.

LAUVA

Darbā var nākt kādas pārmaiņas. Iespējams, pienācis laiks priekšniecībai ļaut noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu. Vari arī lūkoties pēc labāk atalgotas vietas.

JAUNAVA

Viegli orientēsies dažādās situācijās. Šarms un prasme uzturēt nepiespiestas sarunas darīs tevi simpātisku un pievilcīgu. Nokārtosi dažādus svarīgus jautājumus.

SVARI

Meklēsi atbildes uz globāliem jautājumiem, tomēr pārāk iedziļināties itin visā nav vērts, jo tas mudinās uz pesimismu. Priecājies par to, ko dzīve piedāvā.

SKORPIONS

Iespējas pilnībā parādīt savas stratēģa dotības. Ienākumi lielā mērā atkarīgi no tavām zināšanām un iemaņām. Ja nepieciešams, papildini tās.

STRĒLNIEKS

Var aktualizēties finanšu tēma. Esi apdomīgs gan ar jauniem projektiem, gan ikdienas izdevumiem - viss rūpīgi jārēķina un jāplāno. Bez steigas.

MEŽĀZIS

Darba pilnas rokas, atzinība un iespēja izcelties. Tikai uzmanies no strīdiem un neuztiep savu viedokli. Par visu iespējams vienoties mierīgi – gan darbā, gan privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Darba problēmas neņem tuvu pie sirds, tām ir pārejošs raksturs. Līdzsvaru gūt palīdzēs redzesloka paplašināšana, lasot, sērfojot internetā vai skatoties izglītojošas programmas.

ZIVIS

Piesakies kursos, uzklausi citu pieredzi un ieklausies, ko cilvēki runā. Plašajā informācijas plūsmā atradīsies noderīgas lietas. Vakarā iespējami sirdslietu piedzīvojumi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu