Viktorija Bekhema jau 25 gadus katru dienu ietur vienu un to pašu maltīti (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Viktorija Bekhema
Viktorija Bekhema Foto: AP/Scanpix

Leģendārais angļu futbolists Deivids Bekhems (46) podkāstā "The River Cafe’s Table 4" atklāja, ka viņa sieva, modes dizainere Viktorija Bekhema (47) jau 25 gadus ēd vienu un to pašu maltīti. 

“Viņa ēd tikai grilētu zivi un tvaicētus dārzeņus. Viņa ļoti reti izvēlēsies ko citu,” atklāja Bekhems. “Vienīgā reize, kad viņa pagaršoja to, kas ir bijis arī uz mana šķīvja, patiesībā bija tad, kad viņa bija stāvoklī ar Hārperu [Bekhemu jaunākā meita - red.]. Tas bija ļoti liels pārsteigums... Tas joprojām ir viens no maniem mīļākajiem vakariem. Es nevaru atcerēties, kas tieši bija tas, ko viņa apēda, bet es zinu, ka kopš tā laika viņa to nav ēdusi!"

Arī pati Viktorija apstiprina vīra sacīto. Viņa ir izvēlīgs ēdājs - gatavošanas laikā netiek izmantota eļļa, sviests vai jebkādas mērces. Viktorijas iecienītākais ēdiens esot pilngraudu tostermaize ar nedaudz sāls. 

Savukārt Deivids virtuvē nebaidās eksperimentēt ar garšām. Viņš nonācis pie interesantas atklāsmes: "Katru sestdienu, kad mēs devāmies pie vecmāmiņas, mielojāmies ar vistas nūdeļu un klimpu zupu... Tā es tiku audzināts. Kā arī pīrāgi, zuši želejā, biezenis. Tie bija labumi no dzīves Īstendā." 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu