Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Mohamed Nohassi

Ko sola zvaigznes: horoskops piektdienai, 4. februārim

AUNS

Nebīsties no dzīves izaicinājumiem un esi gatavs spert platu soli uz priekšu profesionālajā jomā. Vari pretendēt uz augstāku amatu vai pievērsties privātajam biznesam.

VĒRSIS

Kaut arī nedēļas nogale, mērķtiecīgi darbojoties, daudz paveiksi. Prātā nāks labas lietišķās idejas, sekmīgi risināsi sarunas un veidosi kontaktus. Labi ielikt pamatus nākamās nedēļas darbiem.

DVĪŅI

Parādīsi sevi kā labu speciālistu un, iespējams, radīsies jaunas iespējas. Redzēsi peļņas variantus tur, kur citiem pat prātā neienāks tos meklēt. Izmanto situācijas savā labā.

VĒZIS

Vari domāt par profesionālo virzību augšup, tikai lēnītēm. Steigā iesāktie projekti var izčākstēt kā pavasara sniegs saules staros. Panākumi un peļņa atkarīga no zināšanām.

LAUVA

Cilvēki labprāt uzturēsies tavā sabiedrībā – vienalga klātienē vai attālināti. Viņiem patiks tavs viedoklis un spējas paraudzīties uz dažādiem notikumiem plašākā kontekstā.

JAUNAVA

Svarīgās lietās vairāk paļaujies uz saviem spēkiem, zināšanām un pieredzi, nevis uz kolēģu vai paziņu solījumiem. Vakarā labs laiks radošām nodarbēm vai mākslas baudīšanai.

SVARI

Ar vienu kāju darbā, ar otru mājas pienākumos. Izrunājies ar tuviniekiem par saimniecisko pienākumu sadali, lai viss nav uz taviem pleciem. Pretējā gadījumā radīsies spriedze.

SKORPIONS

Ļoti svarīga šķitīs finanšu tēma, pārskaitīsi ienākumus un izdevumus un nonāksi pie secinājuma, ka jābūt apdomīgam saimnieciskos tēriņos. It īpaši pirms brīvdienām.

STRĒLNIEKS

Domā par jauniem projektiem un darbojies enerģiski, rezultāti būs. Liela nozīme draudzībai, savstarpējai izpalīdzēšanai un sabiedrības labvēlībai.

MEŽĀZIS

Būsi šarmants, un par simpātiju apliecinājumiem nebūs jāsūdzas. Brīvajiem ļaudīm iespējams aizraujoša iepazīšanās. Piektdiena ar sirsnīgu un patīkamu noskaņu.

ŪDENSVĪRS

Tu esi apveltīts ar asu prātu un loģiku, kas palīdzēs nekļūdīgi saskatīt izdevīgumu. Apsver iespējas iesaistīties jaunos projektos un mērķtiecīgi koncentrējies uz peļņu.

ZIVIS

Gribās kaut ko mainīt... Bet ko un kā? Mierīgi viss jāpārdomā un jāizveido darbības plāns nākotnei. Ļoti bieži palīdz mācības, kas paver jaunus apvāršņus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu